Posted on

Download Kaspersky Internet Security 7 (lesen sah selama 6 bulan)

“Kaspersky best? Tapi xde license key ? Asyik2 kena blacklisted je….haaa nk yang free tak? Boleh2 tp sila baca dulu…pastu bgtau kawan2 ekk…”

Kini, anda boleh mendapatkan perisian antivirus terkemuka Kaspersky Internet Security 7 (kis7) bersama lesen percubaan yang sah selama 6 bulan. Ini adalah sebahagian dari promosi yang dijalankan oleh Kaspersky kepada pengguna Switzerland untuk keselamatan perbankan secara online.

Baca lebih lanjut mengenai kis7 disini. Perbezaan antara kis7 dan kav7 (kaspersky anti virus) boleh dilihat di laman ini.

Tekan gambar dibawah untuk link download beserta activation code.

Lesen percubaan ini hanya sah untuk 6 bulan. Selepas itu anda perlu membeli lesen baru untuk menyambung tempoh penggunaan kis7.

Sayangilah komputer anda dengan meng”install” KIS7 untuk perlindungan dari banyak anasir jahat seperti virus, spyware dll yang sering kali dengki terhadap kesejahteraan anda semua dan juga komputer anda.

Ada kemusykilan sila komen! ya 😛 Selamat mencuba 🙂


RELATED POSTS

BACA :  Kaspersky Antivirus 7 (kav7) Lesen Sah 6 Bulan...lagi?

5 thoughts on “Download Kaspersky Internet Security 7 (lesen sah selama 6 bulan)

  1. he..23x kite pakai KIS8… ok la jugak..cume…..byk bnde yg xleh nk wat..asik kne block je bile masuk website tertentu….

  2. hehe..kaspersky mmg strict skit..so kena customize mengikut citarasa la kalau nak guna Kaspersky nih 😛

  3. hahahahaahahahahahahahah

    1. Wtf? Apsal nih…

      btw promotion ni bulan 5 lg dh x valid lg…

Tinggalkan komen anda