Posted on

Download Hotfile, Megaupload, Filesonic, Wupload Dengan Akaun DebridMax

debridmax

Gemar mendownload tv series/drama korea-jepun/games/anime atau apa-apa sahaja daripada laman file hosting? Kami ada menjual akaun premium downloader Debridmax bermula dari serendah RM15 sebulan. Dengan Debridmax anda boleh mendownload apa sahaja file daripada laman hosting dengan kelajuan yang memuaskan hati, tanpa had dan pelbagai lagi kelebihan.

Pakej DebridMax

Debridmax : RM15 (30 hari) RM37 (100 hari) RM50 (160 hari)

Untuk membeli hubungi di einsync (at) gmail  atau menggunakan contact form di page Contact.


Kelebihan menggunakan akaun debrid

 

1. SATU AKAUN UNTUK DOWNLOAD DARIPADA LEBIH 20+ FILE HOSTING POPULAR

Kebanyakan orang membeli akaun premium yang spesifik untuk satu jenis file hosting sahaja, contohnya akaun premium Hotfile, Megaupload, Rapidshare dan sebagainya. Dengan akaun Debrid, anda hanya beli satu akaun sahaja tapi anda boleh download daripada 20+ file hosting popular seperti Hotfile, Megaupload, Filesonic, Rapidshare, 4shared, Fileserve dan banyak lagi.

 

2. MURAH DAN JIMAT

Berbanding menggunakan akaun premium file hosting yang mahal dan terhad kepada satu jenis file hosting, anda lebih jimat apabila menggunakan akaun Debrid. Bukan itu sahaja, terdapat pelbagai plan untuk sebulan, 100 hari, 160 hari dan sebagainya.

 

3. LAJU DAN SUPPORT RESUME

Dengan akaun debrid, anda hanya perlu copy dan paste link, kemudian tekan unrestrict dan terus boleh download. Tak perlu transload ke server, tak perlu tunggu lama-lama dan paling menarik anda juga boleh stream video jika file yang anda download itu dalam format avi/mkv/flv/wmv/etc.

Contohnya anda hendak download file Naruto-Movie-1.avi, selain download file tersebut ke hard disk anda boleh stream video itu di dalam browser.

BACA :  Debridmax : Downloader file hosting terbaik dan termurah

 

4. DOWNLOAD APA SAHAJA, LIKE A BOSS !

Dengan adanya akaun debrid anda boleh download hampir apa sahaja file daripada laman file hosting, tak perlu lagi bergantung kepada akaun yang dikongsi secara random di internet dan tak perlu lagi bergantung kepada rakan anda untuk mendownload file. Semuanya mudah, cepat dan senang.


Debridmax

Website : DebridMax

debridmax[1]

Extension Debridmax untuk Google Chrome | Firefox


Debridmax Tutorial

Nie demo Debridmax…copy paste link…tekan unrestrict…terus boleh download…

Senarai laman file hosting yang disupport oleh Debridmax :

Rapidshare, Megaupload, Fileserve, Hotfile, Filesonic, Wupload, 4shared, Youtube, Megashares, Depositfiles, Uploading, Uploaded.to, Filefactory


Pakej DebridMax

Debridmax : RM15 (30 hari) RM37 (100 hari) RM50 (160 hari)

Untuk membeli hubungi di einsync (at) gmail atau menggunakan contact form di page Contact.


RELATED POSTS

19 thoughts on “Download Hotfile, Megaupload, Filesonic, Wupload Dengan Akaun DebridMax

  1. klu speed 54.0 mbs je….amik yg 15/month tu,,,leh jd bpe speed??

    1. 54 mbs? pakai line internet apa?

  2. haaha…aku xthu sgt la….byar 60/month….
    0.54 mbps kut….ntah la,,aku tgk kt wireless properties…. 😆

  3. hai jomphp..klu aku punya strymx speed hanya 384kbps..blh x kelajuan dia smpai 2mbps kalau sya guna DebridMax..plz beri cadangan mcm mana 🙂

    1. speed 384 kbps, direct download maybe 70 kbps je rasanya…kena guna UNIFI ntuk download laju

  4. salam, sy nk beli ni. cmne eh?

    1. email einsync at gmail, dan boleh transfer guna M2U

  5. aku pki bb je pun…leh sedut laju2 ke?

  6. salam, aku mcm minat jer dgn software nie. tp mcm mana boleh download dari megaupload plak? bukan government dh block ke? please explain..

  7. xde unlimited day ke bro?

    1. kalau nak beli akaun setahun pun boleh

  8. Yay! Now I’m using it!~

  9. salam, kalau pakai unifi 5mb berape kelajuan download?

  10. Salam,saya hendak bertanya..kenapa bile nak download guna IDM lepas unrestrict link melalui Debridmax ni,dia keluar lambang google chrome(guna Google chrome) bukan keluar criter yang kita nak download.sekian..

  11. Salam,saya nak tanya skit..kenape bile saya nak download guna idm selepas unrestrict link melalui Debridmax ni,idm tu kuar lambang google chrome bukan saiz sebenar criter tu?sekian..

    1. pastikan download dari file hosting yg disupport oleh debridmax…
      cam filesonic, fileserve, megaupload skarang memang dah tak boleh

  12. saya nak beli segera.mcm mana cara nya

  13. salam en. eins..

    akaun debrixmax niade yg free akaun x?

  14. Bro eins, akaun debrimax ni ada lg ker, klu Ada sy nak beli Dan web hosting mana jer yg support

Tinggalkan komen anda