Posted on

Download 5 Games Kasual Percuma : Monster Island, Fragger, Siege Hero, Ninja Dogs II dan Gravity Guy

monster island[5]

Jom download 5 games kasual percuma untuk dimainkan di computer anda. Ringan dan bersaiz kecil, tidak perlu install dan boleh copy ke dalam pendrive jika mahu.

5 games tersebut ialah Monster Island, Gravity Guy, Siege Hero, Ninja Dogs II dan Fragger dan semuanya adalah games popular dan berkualiti tinggi.

1. Monster Island

monster island[7]

Games di mana anda harus melontar bom kepada monster lawan dengan pelbagai jenis puzzle dan rekaan stage menarik.

Monster Island adalah games yang sedang popular di iPhone dan iPad sekarang dan kini boleh dimainkan di PC, laptop mahupun netbook anda.

2. Siege Hero

Siege Hero

Siege Hero pula games di mana anda meruntuhkan benteng musuh dengan membaling batu, bom, dan pelbagai jenis senjata.

Sangat mengasyikkan dan boleh ketagih main, juga boleh didapati pada iPhone dan iPad.

3. Gravity Guy

Gravity Guy

Anda bermain sebagai Gravity Guy dan mesti melarikan diri daripada musuh dengan bergantung kepada tarikan graviti. Elakkan daripada terjatuh atau tersalah landasan.

4. Fragger

fragger

Lontar bom ke arah penjenayah dan letupkan untuk membunuh mereka. Daripada pencipta yang sama dengan Gravity Guy dan Monster Island.

5. Ninja Dogs II

windows8 110

Dulu kami pernah kongsi game Ninja Dogs dan ini pula sekuel iaitu Ninja Dogs II. Konsep main macam Angry Birds namun kali ini anda menggunakan Anjing Ninja yang mampu membaling shuriken untuk menghancurkan musuh.


Download 5 Games percuma daripada JomPHP dengan menekan butang di bawah :

Kalau suka main games2 berikut boleh kongsi kepada rakan-rakan. Dan ada banyak lagi games yang telah kami kongsikan di posting terdahulu.


RELATED POSTS

BACA :  Xbox One – konsol permainan dan hiburan generasi baru Microsoft

9 thoughts on “Download 5 Games Kasual Percuma : Monster Island, Fragger, Siege Hero, Ninja Dogs II dan Gravity Guy

  1. Erm.. kot2 sy pening tapi mana button tue eh? Just ada satu kotak melintang warna kelabu. Tak bleh tekan.

  2. kna post tweet dlu..bru leh download…mula2 klik pay with a tweet or fb tu dlu..nti kluar popup..

    P/S:thanks JOMPHP 4 this game…. 😆

  3. tak bes ar skang…nak donload kna pay2 plak…dlu sng jer..hmm..

    1. Free je laaa….hahaha…aku test cara download via tweet or fb je tuh

  4. http://www.mediafire.com/?j1nk26j6qoi0jd3…hehe,tlg bagi link.xpe kot admin jomphp?

  5. adui, saya takde twitter mahu pun fb mcmne nk download klu dh kne post entry ni dl..

  6. macamana nak download game2 nie ? :angel:

  7. dah x leh download laaa….

  8. tak bisa download , link mediafire error , ! fix segera ! .. I sudah tak sabar !

Tinggalkan komen anda