Posted on

Dota Allstars 6.70 Map Download

dota 6.70 load screen kunkka

IceFrog baru melancarkan map baru dota 6.70. Ada load  screen baru, 2 hero baru dan beberapa perubahan lain. Jom tengok apa yang menarik mengenai hadiah krismas daripada IceFrog kepada peminat dota seluruh dunia ini.

1) Dua hero baru, Icarus dan Tuskar.

icarus dota 6.70

Icarus – skill ulti dia (supernova) boleh menjelma jadi matahari.

tuskar dota 6.70

Tuskar – makhluk berkuasa ais.

2) Layout baru untuk Tavern

layout baru tavern dota

Sebelum ini ada circle2 je.

3) Bugs fixes dan gameplay changes

Full list boleh tengok di dota-utilities : Dota 6.70 changelogs

4) Download link

Direct download : http://media.playdota.com/maps/eng/DotA%20v6.70.w3x


Dengar cerita Santa Roshan muncul balik dalam Dota 6.70. Kali terakhir muncul masa Xmas tahun lepas, masa tu orang berebut nak kill roshan nak dapatkan aegis dan topi santa.

santa roshan

Selamat berdota!


RELATED POSTS

BACA :  Tiada lagi DotA AI Map daripada BuffMePlz

16 thoughts on “Dota Allstars 6.70 Map Download

  1. bro penrium 4 leh men?

  2. cool lah aku mnt sgt gmae nie..huhu…thnks..

  3. wah..cun owh!! haha.. takleh bla roshan ade topi santa. kahkah…
    yang Icarus tu tak cantek lah, mcm jet pon ada

  4. Salam bro eins,bro minat ke main game komputer?Saya tak taulah kenapa tak suka.Walaupun tengok ramai yang semin meminatinya,tetapi hati saya belum terbuka untuk mencubanya.

  5. aku pernah berDota sekali je.. tu pn dekat 7 jam mengadap.. giler.. nasib baik dah tinggal.. kalo tak, ketagih..

  6. […] This post was mentioned on Twitter by Anarm. Anarm said: Dota Allstars 6.70 Map Download | JomPHP http://t.co/jodDNEy via @jomphp […]

  7. xsbr ak nk main bln jan nie..huhu..

  8. huhu.. bgus2 ada hero baru…
    tapi elemen fire n ice lagi la… huhu~

  9. lama dah aku tgak berdota ni :cwy:

  10. aku suka tuskar, mantap seh. tp aku tak guna lagi, asyik org len ambik dlu. hoho…layan battlenet kat tmpt aku…:)

  11. hero tuskar tu agak kuat la.
    mungkin ada bug lagi.
    cooldown yg laju!

  12. map dah download dah tapi sampai skg tak ada masa nak main kat garena..boleh tahan gak dua2 hero baru nie..hero strength tue..

  13. salam…nak comment ni..tp rasa memang lari topic..hehehe

    nak mintak jomphp buat cara2 pakai rainmeter boleh x???huhuh

    thx

    1. senang je kot…tgok la ada masa aku try, rainmeter nie aku guna zaman windows xp lg…skang nie desktop kosong je

Tinggalkan komen anda