Posted on

DomDomSoft Anime Downloader – download koleksi Anime dengan mudah

download-doraemon

Minat menonton anime seperti Doraemon, Dragon Ball, Naruto, One Piece, Toriko dan sebagainya? Download koleksi anime secara mudah menggunakan DomDomSoft Anime Downloader :

domdomsoft-anime-downloader

Menggunakan DomDomSoft anime downloader, anda boleh download anime semudah satu click, tidak perlu lagi cari di file hosting, torrent dan sebagainya,

Lebih menarik kerana siri2 anime yang agak rare, susah jumpa di Internet seperti koleksi anime Doraemon dan Dr Slump juga boleh dijumpai menggunakan perisian ini.

Versi percuma DomDomsoft Anime Downloader membolehkan anda download 5 episod percuma untuk sehari…manakala versi berbayar pula boleh download secara unlimited.

Download DomDomSoft Anime Downloader – untuk Windows XP, Vista, 7 dan 8. Untuk download manga pula, boleh guna DomDomSoft Manga Downloader.

Selamat mencuba ! 🙂


RELATED POSTS

BACA :  Kaspersky Antivirus 7 (kav7) Lesen Sah 6 Bulan...lagi?

14 thoughts on “DomDomSoft Anime Downloader – download koleksi Anime dengan mudah

  1. selain DomDomsoft Anime Downloader, DomDomSoft Manga Downloader kena dwnlod jgk ke admin??

    1. tu kalau ko nak download manga @ komik jepun

    1. Depends…ada yg HD ada yang SD bergantung pada releases dari team fansub

      1. wah nice. horriblesubs ke ape tu kira ada la eh? ada crack sedap ni 😀

        1. aku tak test semua jenis anime tapi memang banyak gila koleksi dia ada

  2. ada x cara nk crack bgi dpat yg berbayar punya,leh la nk download smpi lebam

    1. tak jumpa lak crack dia…kalau berminat beli license key software ni, rm50 kot

  3. ak download doraemon quality HD gile ar dengan pakai player splash pro ex memang cantik sgt !

  4. bos mcm mn nak beli license key?

    1. boleh beli dari website dia, pakai credit card atau paypal

  5. macam menarik…hehe…sedut jak…

Tinggalkan komen anda