Posted on

Disable Kaspersky 2011 compatibility check

kaspersky 2011

Jika anda ingin menggunakan perisian Kaspersky Antivirus/Internet Security 2011, anda mungkin mengalami masalah untuk install berikutan adanya incompatible software. Kaspersky mungkin memaksa anda untuk uninstall beberapa perisian lain seperti antispyware, windows utilities dll.

Bagi saya, Kaspersky sangat mengarut dan terlalu cerewet, dan mujurlah ada cara nak bypass masalah ini. Berikut adalah cara bypass Kaspersky 2011 compatibility check.

1. Locate installer kaspersky 2011 dan right click > create shortcut.

2. Right click pada shortcut, kemudian properties.

3. Pergi kepada bahagian shortcut location dan tambah /pSKIPPRODUCTCHECK=1.

4. Selepas itu double click pada installer untuk memulakan proses install kaspersky 2011, dan kini tiada lagi compatibility check yang menyusahkan.

5. Untuk memudahkan pemahaman anda, boleh tengok animated gif dibawah

Selamat mencuba!


RELATED POSTS

BACA :  Kaspersky Antivirus/ Internet Security 2010

14 thoughts on “Disable Kaspersky 2011 compatibility check

  1. ermm…
    dgr kata kapersky 2011 belum stabil…
    patut dicuba atau x???

    1. Dah stabil kaspersky 2011…selamat ntuk dicuba…
      yg blom stabil itu time versi beta lagi

  2. alrite!!!!
    thanz…
    se lagi bos…
    aku download movie..
    nk extract dia letak KEY,,
    dia sruh msuk SURVEY SITE…
    nk ambik key tu…
    ader cra x nk bypass????
    bnyak kali orr kena…
    lenguh download…>>>
    fufufufufu

    1. Erk…penipu je suma tuh…diorang nak untung je…aku biasa download movie takde lak kna masuk key bagai…

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Kaki Komplen, jomphp.com. jomphp.com said: Disable Kaspersky 2011 compatibility check http://goo.gl/fb/VfDdt #jomphp […]

  4. ooo..
    aku kena tipu lar nie…
    konon iron man 2 gmbar lawa…
    cehhh..
    1hari aku download..
    huhuhuhuhu…
    k ..thanz bro

    1. Download kat piratebay je bro…xpun tehparadox…aku biasa download cni takde yg fake2 la

  5. ooo…
    alright2..
    aku download kat filehippo.
    cehh..hampeh
    thanz2

  6. bro,off topic skit.
    aku sebeanrnya lebih berminat untuk tahu pasal buat animated gif tu.
    sblm ni aku ada guna software apa ntah, tp kualiti kurang.
    yg atas ni nampak cantik kualiti.
    hope bro leh kongsi.:)
    .-= unwanted´s last blog ..Hidup berpasangan-bercinta- Apa kelebihannya =-.

  7. salam..

    dulu sy guna kaspersky 2010, kalu time upadete je lembab betul.. kdg2 0.1kb persaat… sakit hati betul :angry: … sy terus… uninstall kapsersky dan guna avira… kalu update avira sgt laju :biggrin: … average 100kb persaat… sy guna maxis broadband max download sampai 7.2MB/s. 😎

  8. Haah smart lah animated gif tu
    buat camne dan capture camne tu??
    Share lah hehe
    .-= Nizam6281´s last blog ..EXAM SUDAH BERAKHIR ! =-.

  9. For Kaspersky 2011 users may try this good program

    Kaspersky 2011 Trial Reset (KTR2011)

    download link:

    http://www.mediafire.com/?2sufcxfepphk4zb

  10. salam

    kalau dh install kas 2011. mcam mne plak?

  11. masalah saya lepas install kaspersky intenert security 2011 d labtop saya yg menggunakan perisian window 7…….internet web saya ader problem conection ok…..bila masuk website jer tak boleh

Tinggalkan komen anda