Posted on

Ceriakan chat dengan SweetIM

sweetim1

SweetIM merupakan satu perisian percuma untuk menambahkan keseronokan menggunakan perisian chat seperti YM, MSN dan ICQ messengers.SweetIM memberikan efek-efek khas yang sangat cool dan pastinya sesuai untuk menggangu rakan-rakan yang sedang khusyuk membuat kerja.Berikut antara efek yang menarik menggunakan SweetIM.

Kelihatan seekor jerung cuba membaham tetingkap YM saya!

sweetim2

Sekarang tetingkap YM saya telah pecah!

sweetim3

Budak rabun mencari cermin mata

sweetim4

Jika pembaca ingin mencubanya, dapatkan SweetIM disini SweetIM download

Pastikan rakan anda mempunyai SweetIM juga untuk melihat efek yang anda hantar.Selamat mencuba 😉


RELATED POSTS

BACA :  Google Chrome 1.0 download (dengan offline installer)

23 thoughts on “Ceriakan chat dengan SweetIM

  1. hoho… sweet im.. lama aku mendengar tentang ni… kadang kala ada tengok kwn2 jadikan sweetIM sebagai default browser bg firefox… aku ingat sweet IM ni ape tah, rupa2nya ada kelainan sendiri… tapi malangnya aku tak berminat menda2 mcm ni.. maybe bg awex2, mereka suka… 😎

    Kill-Vearn´s last blog post..Dari Allah Kita Datang dan Kepada Allah Kita Dikembalikan

  2. guess what aku install sweetim ni semata-mata nak buat post ni jek 😆 😆

    sebelum ni dah penah try, tapi aku uninstall sbb member2 ske kacau guna sweetim ni.mmg takleh buat keje la 😆 😆

  3. dah ada sweet IM tu sejak azali lagi..haha
    tapi kadang2 agak menyusahkan bila aku tgh taip msg tetiba dia pakai efek SMASH tu :angry:

    amoi´s last blog post..Photo Editing Online.

  4. aku tak berminat dkt menatang sweetIM ni… p aku berminat dgn iCon GARENA di tepi tetingkap YM tu… :biggrin: 😆 :tongue:

    Ducks´s last blog post..Google Operating System – gOS

    1. Ya, bergarena lagi best 😆

      kdg2 syok gak men sweetim…syok bila kita kacau orang…tp orang kacau kita tu yg x best..

      tgh2 taip assg tetiba kaca pecah la, alien la…na na na na lah…adeh sakit ati

  5. say no israel product
    siasat beb asal usul benda ni

    1. malas nak siasat :getlost:

      1. Aku tau…sbb check website dia pon server dgn ip israel..

        tp benda ni free, so ikut korang la nak guna ke tak…mcm aku, iklan2 atau toolbar diorang aku x install

        EiNS´s last blog post..Ceriakan chat dengan SweetIM

      2. bagaimana nak dapatkan sweetim ni.. :angry:

  6. oo brg israel ke..

    ada jugak pakai dulu..mula2 fun lah.lama2 aku rasa pc aku slow nak ym pun lembap so aku buang jek

    lankapo´s last blog post..WebHostingChoice.com Review

  7. ape yg basic tu pun aku xslalu guna, online pun letak invisible, lagi la nak guna mende ni..haha

    P/S – tapi tetap ada kat pc..ahaha

    spatt´s last blog post..A Long Hidden Potential…

  8. best kalo dua2 ada.
    kalo sorng je ada…kuar url je la… 😆

    Faiz´s last blog post..3 bulan Bagaikan 3 Tahun Lamanya

  9. sweet im ni x bley gne kat linux ke..huhu :alien:

  10. ok…
    mungkin ini agk scary…
    aritu komputer rumah ak adik ak ade buh bnde nih…
    then komputer rosak…
    c balik bnd ni yg bela virus tuh…
    smpai skrg ak x gne…
    korang nk gune pon ok je snanye…
    sje nk bgtao jage2 je…ho3

    zelo55´s last blog post..RocketDock Melebihi Jangkaan Aku. Mesti Download!

    1. Tak kot…software sweet im ni legit…cuma dia ada install toolbar je la…

      aku dah guna sweet im stahun lebih komp aku tetap bebas dari virus 😎

  11. 😎

  12. haliop… ariosa… samekum…
    :cheerful:

    1. hai sweet
      :happy:

  13. aku punye xleh hantar…cume leh terima..mcmner 2?

  14. hello

  15. camner nk buang sweetIm nie.. payah nk filter klu kite nk google malaysia shj..

    reply asap k.. aku nk google pakai mozilla je

Tinggalkan komen anda