Posted on

Cari Driver dengan senang menggunakan Driver Magician

Mencari driver tidak pernah semudah ini dengan Driver Magician!
Rakan² tak perlu sakit kepala lagi mecari driver pc yg missing, corrupt dll.

Sesuai untuk :

1.PC yg hilang cd driver.
2.Kedai komputer.

Kelebihan :

1.Automatik detect hardware dalam PC anda.(graphic,sound,lan dll)
2.Skali klik je untuk mencari driver.
3.Automatik sediakan link download driver untuk hardware dlm pc anda.
4.boleh backup driver yg sedia ada sebelum format sesebuah pc.

Screenshot :

Download disini :

Driver Magician


RELATED POSTS

BACA :  Tutorial melajukan Windows anda menggunakan Tune Up Utilities 2012

17 thoughts on “Cari Driver dengan senang menggunakan Driver Magician

  1. sy dh buat backup sume driver dlm laptop sy ni..then bila dh siap, sy tgk file backup tu adalah MyDrivers.bck. btul ke tu?
    then, pasni kalo nk format, just simpan driver tu kat tmpat lain, n bila dh psg windows, leh pasang driver tu balik la kan??
    😀

      1. leh bg link x, mane nk cari cd windows xp yg dh ade driver utk sata yg build in..sy pakai acer aspire 3620..agak lama jgk dh la..tq.. 😉

        1. disebabkan kami tidak menyokong warez, apa kata bincang di YM? 😉
          add : cyberflyx

  2. huhu…ym ada problem skg..add me la..
    [email protected]..
    tq… 😉

  3. bro nk donload driver xle pn dr
    driver magician ni
    ble click donlaod kua home page
    driver magician..
    so lps ni nk click kt mne?/

  4. tq eins

  5. easta n mitutoyo, dah setel masalah? 🙂

  6. xle gak la..huhuh

  7. xpla bro…len kli jla sy try

  8. ok try2 semoga berjaya 🙂

  9. thanx bro..hehehe
    upeny kne update database..
    but sblm ni aq wt xle..
    try2 seb bek complte update 2..
    trus je le donload…
    bro aq da add ym ko..east_n18
    aq ad prob media player lak..

    1. Ler…tak update database ke sblom nie? mana nak dpt…probs media player apa plak?

  10. napa akku xdpt nak update database?
    dia kata error?

  11. salam bro eins…latop aku cq-40 pakai xp.
    rase nye driver x compatible la..
    tgh main game laptop aku padam…
    lau bukk app byk je..fan mesti pusing laju n kuat..
    pf usage mesti naik gile2..
    ade tak software yg bleh dapat kan da best driver untuk model laptop aku ni..
    help me :cwy:

  12. da try mmg software ni ada wat backup…tp masalahnya, fail yang dibackup 2 x automatik install kan driver pada pc..problem audio multimedia pd pc sy xsettle g ni gara2 cd driver rosak…camne ek?

    1. x automatik install…tp buat la mnual insall…boleh je navigate manual kat folder yang tersimpan driver tuh

Tinggalkan komen anda