Posted on

Cara tonton badminton Piala Thomas 2010 online

Piala Thomas 2010 online

Kepada peminat-peminat badminton tanah air yang tak dapat menonton melalui televisyen mungkin kerana sibuk dengan kerja, berada dioversea atau tiada tv, anda kini dapat menonton siaran langsung Badminton Piala Thomas secara online.

Badminton Piala Thomas Online link 1

Badminton Piala Thomas Online link 2

Badminton Piala Thomas Online link 3

Badminton Piala Thomas Online link 4

Boleh juga tonton Piala Thomas online terus dari Media Player anda dengan masukkan link ini:

http://ktk-str-1.se.rtm.cdn.jaring.my/tv1-backup.asx

Dapatkan rakaman perlawanan badminton Piala Thomas 2010 dalam format RMVB.

Rakaman perlawanan badminton Piala Thomas 2010

Akhir kata marilah beramai-ramai menyokong pasukan negara kita. Hidup Malaysia!


RELATED POSTS

BACA :  Cara senang 0 unread Gmail

23 thoughts on “Cara tonton badminton Piala Thomas 2010 online

  1. semua dah boleh tengok online sekarang ni. Nice!
    .-= fahmi ibrahim´s last blog ..Yang berlalu biarlah Pergi =-.

  2. speed internet laju sedap la tgk ni
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis part 2 =-.

  3. […] This post was mentioned on Twitter by cyberfly, jomphp.com. jomphp.com said: Cara tonton badminton Piala Thomas 2010 online http://goo.gl/fb/G91nE #jomphp […]

  4. wahhh pantas! i loike!
    aku dah buat blog post pasal ni. link ke blog ko
    bersedialah utk terima kejutan traffic. hehe
    .-= KNizam´s last blog ..Watch Badminton Thomas Cup 2010 Streaming Live Here ! Quarter Finale – Malaysia (3) vs Denmark (2) =-.

    1. Hehehe thanks bro Knizam πŸ™‚

  5. stream tv ni untuk piala thomas je ke sampai bile2?
    .-= aizuddin´s last blog ..Laman Web Untuk Tengok Bola Online =-.

    1. tak pasti. sbb jumpa link ni masa cari streaming Piala Thomas. πŸ˜†

      1. ok..tapi bro..yg tambah url kat wmp tu macam mana nak buat lak? :ermm:
        .-= aizuddin´s last blog ..Laman Web Tonton Piala Thomas Secara Online =-.

        1. @aizuddin:open la url yang di bagi tu dalam wmp

  6. bleh guna link sama untuk final?
    heee

    ade link jomphp untuk top blogger
    πŸ˜‰
    .-= joegrimjow´s last blog ..Akhirnya judi di halalkan =-.

    1. boleh rasanya untuk final. harap-harap la sbb saya tiada tv kat rumah sewa huhuhu :cwy:

  7. kak jie pun buat post ni, backlink utk ien khas utk encik suami .-= Kujie&#180;s last blog ..<a href="http://www.kujie2.com/isu-semasa/badminton-piala-thomas-2010-online-live.html&quot; rel="nofollow">Badminton Piala Thomas 2010 Online ( Live )</a> =-.

  8. usaha yg baik bro. Arini lawan China. Perit skit. Smoga terus mara!
    .-= JHafiz´s last blog ..New Chelsea FC Home Kit Adidas 10/11 =-.

  9. hebat2.. mana la dpt link2 tu eh.. hahaha :biggrin:
    .-= syahirul´s last blog ..Kerana sahabat ahli syurga enggan masuk syurga =-.

    1. Google dan baca forum πŸ˜€

  10. pasal download tu, bole korg tolong download kan pastu upload kat mediafire x?? sebab link tu xbole resume kalau putus.. internet aku da la slalu putus2.. aku nk sgt tgk final weyh!! pls2.. aku xtgk aritu sebab aku dkat egypt.. so bole tak korg2 tolong aku?? pls3.. πŸ™ :ermm:

    1. @hafizhalim:aku rasa mesti ada orang upload kat utube nanti bro

  11. huhu aku kalau nk tgk on9 jgn harap la dgn berukband line gprs je ni..hukhuk
    .-= x-po´s last blog ..SIFAT PENUMPANG ADALAH ANTARA PUNCA KEMALANGAN BAS EKSPRESS? =-.

  12. kalah dah kan?kan?haha
    .-= Azizuan´s last blog ..Suratkhabar : Iklan Lebih Dari Berita =-.

  13. lol la tgu youtube.. sikit punye lame baru dpt πŸ™
    :dizzy: :cwy:

  14. […] boleh click je kat website kat atas tuh or click kat bawah ni watch thomas cup 2010 here […]

  15. […] posts:Cara tonton badminton Piala Thomas 2010 online Kepada peminat-peminat badminton tanah air yang tak dapat menonton melalui…Kaspersky Antivirus/ […]

  16. […] Cara menonton online Piala Thomas 2010, klin sini Badminton Piala ThomasΒ  2010 Online […]

Tinggalkan komen anda