Posted on

Call of Duty : Black Ops 2 kini di pasaran

call of duty black ops 2

COD fans, enjoice ! Permainan terbaru Call of Duty : Black Ops 2 kini berada di pasaran bermula 13 November 2012.

COD Black Ops 2 boleh dimainkan pada pelantar PC, Xbox 360, PS3, Wii U dan satu versi lain dikenali sebagai Call of Duty : Black Ops : Declassified akan dilancarkan pada pelantar PS Vita.

Dalam Call of Duty Black Ops 2, jalan cerita terbahagi kepada dua zaman, sekitar perang dingin tahun 1970-an hingga 1980-an manakala satu lagi jalan cerita pada masa hadapan iaitu 2025.

call of duty black ops 2[4]

Minat zombies? Dalam COD Black Ops 2 juga ada mode khas yang membolehkan pemain membunuh zombies.

zombies black ops 2

Adalah dimaklumkan bahawa Call of Duty : Black Ops 2 dicipta khas untuk DirectX 11 dan ini bermakna ia tidak boleh dimainkan pada Windows XP. Seperti biasa, lebih power graphic card, lebih cantik graphic pada game COD ini.

Anda dah cuba? Dari skala 1-10 berapa anda boleh bagi untuk game COD Black Ops ini?


RELATED POSTS

BACA :  Dota Allstars 6.70 Map Download

21 thoughts on “Call of Duty : Black Ops 2 kini di pasaran

  1. fuhh.. game feveret aku ni..

  2. mcm PES2013 ada smoke patch, apa kegunaan smoke patch ni admin??

    1. patch ni menambah fungsi2 yg takde dalam versi default game tu

      1. knp lepas install smoke patch pabila bukak game x blh nak masuk, sblm install smokepatch blh je main.. help me

        1. uninstall smoke patch

        2. uninstall smoke patch… maksudnya x perlu guna smoke patch ke, kira main versi default game ke admin?

        3. pakai patch pesedit xpayah pakai smoke patch

  3. ghapic crd g-force 210 bole x?

    1. maybe lag kot…boleh cuba main…set lowest setting dulu, kalau ok baru up sikit

      1. kalu nak setting, setting tu di game ke atau grapik card??

  4. Aq nye Grafic Card GeForce 210 Processor AMD sempron(TM),,145processor 2.80 GHz 2GB RAM…Window 8 bole x?

  5. Tp aq main Game Lain Xlgg.

    1. game apa ko main tak lag?

  6. COD MW1,, MW2 ,,MW3 Battle field 3…yg tu je aq ingat..

  7. Boleh x aku pnye laptop main game ni?? sesuai x spec laptop aku ni?

    (Processor Type AMD Dual Core E-450) (Processor Speed 1.65 GHz) (Chipset AMD-ATI) (RAM 2GB DDR3) (Hard Disk 500GB SATA) (Graphics Card Radeon HD 6310) (Audio/Speaker ALtech HD) (Card Reader 4 IN 1) (Other Features 1GB ATI Graphics)

  8. game cod weapon die xde recoil,, no wonder la ramai org minat game ni

  9. nice…ini yg kita mahu…haha…terbaiklah…

  10. apsal xleh main gme ni lpas install? asik kuar fatal error je.. loading pnya la lma.. last2 xley men

  11. admin xde fb ker?? leh gak like page. senang nk komen

    1. Ada. Masuk kat JomPHP fb. Ada 20k plus liker

Tinggalkan komen anda