Posted on

Blogrrr Awards 2013 – Senarai pemenang anugerah blog terbaik

Hari Sabtu lepas kami telah menghadiri acara Blogrrr yang menghimpunkan ramai blogger dari seluruh Malaysia dan juga majlis penganugerahan kategori blog terbaik.

Alhamdulillah kami terpilih memenangi Anugerah Blog IT & Gadget Terbaik. Terima kasih semua kerana menyokong kami selama ini. Terima kasih juga kepada team Amanz.my kerana menjadi salah satu penganjur, kalau tak memang tiada harapan untuk kami menang hehe.

winner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saya juga berkesempatan berjumpa dengan ramai blogger terkenal Malaysia, dan mereka semuanya sempoi-sempoi dan seronok di ajak berbual. Dan ini juga kali pertama saya berjumpa blogger popular yang lain seperti En Denaihati, Kak Kujie, Kak Yanmie dan Syahirah.

Antara blogger yang hadir, pic kredit to Denaihati

blogger-blogrrr-awards-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senarai penuh pemenang Anugerah Blogrrr 2013


RELATED POSTS

BACA :  Tiada lagi [LANUN] di JomPHP

17 thoughts on “Blogrrr Awards 2013 – Senarai pemenang anugerah blog terbaik

  1. Tahniah buat JomPHP kerana memenangi anugerah ini. 😀

    1. Terima kasih Drexar21. Next year hope korang plak yang boleh menang 😉

      1. Yup. Jom teruskan menulis blog berkaitan teknologi dlm bahasa melayu.. bykkan content dalam bahasa ibunda 😀

    2. ya, tahniah juga dari kami di iAwani .. congrats!

  2. saya juga ada hadir di sana, membuat liputan sambil melihat-lihat keseluruhan majlis .. apa-apapun, tahniah buat tim JomPHP kerana memenangi anugerah ini .. saya dah lama mengikuti blog teknologi ini dalam diam.. jumlah Follower di FB merupakan salah satu faktor kemenangan berbanding calon-calon lain.

    1. alamak saya tak tau plak tim iAwani ada kat sana, kalau tak mesti tak lepaskan peluang nak berkenalan dengan tim iAwani 🙂

    2. Eh iAwani pun ada? Kenapa tak bagitau huhu.. Kalau tak boleh berjumpa 😀

      1. ya, ada .. maaf sebab tak gitau .. sayangnya masa kami di KL tak panjang, kena bergegas balik ke Kota Kinabalu sebab ada hal penting. Tak apa, kita boleh berjumpa di event yang lain.

  3. Tahniah jomphp. semoga bertambah sukses pada masa hadapan! 🙂

    1. terima kasih bro teruskan menulis juga 😀

  4. […] jumpa ramai blogger yang turut hadir. Antaranya Tekong, Encik Titan, Bro Framestone, Cyberfly (JomPHP), Abang Ensem, Kak Kujie, Kak Yanmie, Nisa Kay, Lia Omey, Farisya, Hafiz Rahim, Hazman Fadzil, Aman […]

  5. Dashyat bak hang this is pantai timur… Hehe bersaing dengan soyacincau tu kira terbaiklah JomPhp martabat Bahasa Malaysia selain Amanz. Tahniah kepda 2 beradik geek.. Hehe 🙂

  6. Tahniah kepada team JomPHP, anda memang layak. Tahniah!

  7. Tahniah… !

    Ada beberapa input positif yang diperolebih di acara petang tersebut.

Tinggalkan komen anda