Posted on

Berapa lama kena tunggu untuk jailbreak versi baru?

20130709-165751.jpg

Soalan yang kerap ditanya…”bila jailbreak iOS 6.1.3 akan keluar?” Atau “Macam mana nak jailbreak iOS 6.1.4 di iPhone 5?”.

Yang pasti, tiada jailbreak baru yang akan dilancarkan dalam masa beberapa bulan lagi. Sehinggalah iOS 7 versi penuh dilancarkan oleh Apple pada bulan September nanti…barulah ada kemungkinan jailbreak baru untuk iOS7 akan dibuat.

Team Evad3rs yang membuat jailbreak tool Evasion yang menyokong iOS 6.0 sampai ke iOS 6.1.2 awal-awal dah bagi peringatan jangan update iOS kepada 6.1.3 jika tidak mahu kehilangan jailbreak.bagi yang masih mengharapkan ada jailbreak versi baru untuk ios 6.1.3 ke atas…anda mungkin terpaksa menunggu sehingga 3 bulan lagi…ataupun mungkin sehingga awal tahun 2014.


RELATED POSTS

BACA :  Download Wallpaper Samsung Galaxy S4

5 thoughts on “Berapa lama kena tunggu untuk jailbreak versi baru?

  1. I see.. saya pengguna Android, so tak perlu risaulah Jailbreak semua ni..hehe

    1. Pilihan yang bijak, saudara. Hamba pun begitu jua.

  2. saya pengguna iOS, jadi tak perlu risau lah pasal FIFA13 yg belom ada di Android & apps2 sampah di android. hahah

    1. Berbau kemarahan ego.
      BTW, gaming via PC lagi syok.

  3. version masih 6 1 3 so kne tggu version 7 ke

Tinggalkan komen anda