Posted on

Attack No.1 Drama Direct Download


Attack No. 1, salah satu drama jepun popular bertemakan sukan bola tampar yang penuh dengan impian lakonan mantap pelakon Ueto Aya yang super kawaii. 😀 Sinopsis penuh drama ini boleh didapati di Dramawiki.

Dapatkan link direct download drama Attack No.1 di JomPHP:

Attack No.1 [JDRAMA]

Lagu penutup – Ueto Aya : Yume to Chikara

Jika anda bosan dan tidak anda benda hendak dilayan, maka download dan tontonlah drama ini. Semoga terhibur. 😉


RELATED POSTS

BACA :  Aero Glass Windows 8

16 thoughts on “Attack No.1 Drama Direct Download

  1. alang2 ko dah gatal gi review jdrama 2005..apa kata ko gi layan Nobuta wo Produce pastu buat review huhuhu..

  2. nie bkan review daa…nie artikel ntuk promote drama nih sket2 n ntuk bgtau readers link direct download kpd drama nih…

    nobuta wo produce ak dh tgok dah…in fact, hmpir smua drama jepun yg popular ak dh layan…

    kalu review pn mgkin sket2 je sbb JomPHP nih blog tutorial komp bkannya blog pasal j-drama pun…

  3. EINS..lame x kalu dload neh sumer…

  4. Link ni dah x valid daa…

    http://animeground.com/anime/free_anime_download.html

    Animeground dia bg free series setiap bulan…ntuk bulan 11 aku rasa drama Cina plak kot..

    Klau nk download complete satu2 series drama tu mmg agak lama gak la…satu episod dah bratus mb saiz..

  5. kalau internet laju,standard 3 hari siap la semua internet 🙂

  6. Drama2 jepun, korea, taiwan bnyak kat crunchyroll…

    klau download video format h264 pun dh ok rasanya kualiti gmbar tu..

  7. (I) silap,siap la semua download

  8. yeap…crunchyroll slalu gak aku gune tgk anime n drama..tp agk lmbt kdng2 diye nyer buffering tuh..

    owh 3 ari xpe gak…jgn smpai semgu sudaa…

    1. Jgn tunggu dia buffer, download trus (H)

  9. erk..cter neh lam jepon xde ek…mmg attack no 1? kerk cter neh zmn skulah drjah 2 kot….

    erk yg tuh kerk?? kerk neh versi moden huhu

  10. erk..thru crunchyroll.tuh leh dload kerk..huhu…camner weh..

    aku ngong2 ckit it2 neh…hee..dload tuk save lam desktop?? cm yutube aku tawu leh..tp kene ade dloader ape ntah….

    ker leh gune clipnabber yg ko bg link tutorial lps…

  11. huhu tunggu shari dua lg aku balik kampung cuti…free boleh la tulis macam2 artikel 😀

  12. ahahha…ok2…xde hal..ko nagn abg ko…bergnding la bahu wat mcm2 artikel…ekekek…

    mweh ajor aku neh hah…huhuhu

  13. erk….even neh bkn blog cter j drama….aku still nk tnyer…cter neh mmg 11 jek episod ek…xbesh la ending mcm tuh iksh…

  14. euto aya ni memg kawaiiiiii :heart:
    .-= Tintaluhur´s last blog ..The Best Uploader =-.

  15. salam..
    camne ek nak download?
    xpaham~

    xplain pleassee

Tinggalkan komen anda