Posted on

Anugerah Juara Lagu 25 live streaming

ajl25 live streaming[9]

Anugerah Juara Lagu ke-25 (AJL25) akan berlangsung pada 9 Januari 2011, Ahad pada pukul 9 malam di TV3.

Bagi mereka yang tidak mempunyai tv, anda boleh menonton siaran langsung AJL25 di internet secara live streaming. Selain itu, anda juga boleh mengikuti siaran belakang tabir dan karpet merah dengan menonton AJL25 live streaming.

AJL25 Live Streaming : http://ajl25.tv3.com.my/#/page=livestream

Berikut senarai lagu-lagu yang akan bertanding di AJL25. (from beautifulnara)

1. Hanyut – Faizal Tahir
2. Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir
3. Noktah Cinta – Hafiz
4. Drama King – Meet Uncle Hussein dan Black
5. Ku Ada Kamu – Adira
6. Cinta Sempurna – Yuna
7. Pelita – A.P.I
8. Berlari – Tomok
9. Sofea Jane – Black
10. Mencari Konklusi – Hujan
11. Selamat Malam – Faizal Tahir
12. Ekstravaganza – Bunkface
13. Jahat – Stacy
14. Tolong Ingatkan Aku – Anna Raffali

Oh malam tadi Yuna ada tweet kepada kami masa dia tengah praktis.

yuna

Lagu Cinta Sempurna dah lama kami dengar, masa tu zaman Yuna tak habis belajar kat UiTM lagi. Memang mantap dan sedap didengar lagu nie, lebih-lebih lagi versi studio. Jadi berharap Yuna boleh buat performance yang terbaik untuk AJL25 esok. Kalau tahun lepas dapat naib juara dengan lagu Dan Sebenarnya, tidak mustahil Cinta Sempurna boleh jadi juara tahun ini.

All the best to Yuna 🙂

Selain Yuna, kami juga tak sabar nak tengok performance Faizal Tahir – Hanyut dan MUH feat Black – Drama King. Harap-harap live streaming nanti tak sangkut-sangkut lagi macam live streaming kebanyakan event yang berlaku sebelum ini dan diharap jangan berlaku server crash juga di web tv3.


RELATED POSTS

BACA :  Cara bypass page tertentu yang diblok oleh webfilter..

16 thoughts on “Anugerah Juara Lagu 25 live streaming

  1. fuyoo scandal dia tuh..wakaka

    1. Nope…dia tweet peminat je 🙂

  2. yg intro ajl ada kat youtube kan?

    kenapa yuna bersalam dgn lelaki eh? hilang respek aku…hehehe. eins, try DM yuna.

    1. protokol bila jadi artis rasanya…?
      aku minat yuna sbb dia very the talented 🙂

  3. hanyut macam boleh pergi je 😎

    1. Harap performance FT lebih hebat dari sampai syurga dlu…bencinta tak power sgt…ramai suka Hanyut 😀

  4. Silent Hill? Siri permainan Konami kesukaan aku tu. Boleh tahan juga pilihan permainan video Yuna ni…hehe… :happy:

    1. Aah yuna memang gamer jgk…kalo x silap dia penah tweet main assasin creed, etc…selain yuna, tiz zaqyah pun pernah ckp dia main left 4 dead rasanya…

  5. Cantek. Leh live streaming ar esok~

  6. apa link nk tgk live?

  7. hanyut menang kot malam ni…MUH menang persembahan terbaik dgn top 3..huhu

    1. we’ll see sapa yg menang nanti 🙂

  8. waalah… yuna lah menang

    1. ana raffali yg menang

  9. aduhh..bro…asal aku xleh bkak nih…website lain laju je bkak tp yg ni asyik error je…..tlong.. 🙁

    1. Website AJL25 memang failed…iklan je lebih

Tinggalkan komen anda