Posted on

Animy Galore – Projek terbaru JomPHP

Dengan bangganya kami mengumumkan kami telah melancarkan projek terbaru kami iaitu Animy Galore.Dibuat semalam dan telah dilancarkan secara rasminya pada pagi ini 🙂

Apa yang ada kat Animy Galore?

1.Koleksi video animasi berbahasa Melayu

2.Koleksi anime Jepun yang ditranslate ke bahasa melayu

3.Fungsi download disediakan.

4.Upin & Ipin,Keluang Man,Usop Sontorian, Lat Kampung Boy dan bermacam-macam lagi.

preview2

Jangan lupa lawati di alamat : http://animasi.jomphp.com


RELATED POSTS

BACA :  Tutorial guna uTorrent dan TorrentFlux

11 thoughts on “Animy Galore – Projek terbaru JomPHP

  1. Haha first blog in malaysia that embed youtube video with the download link provided 😉

  2. looks good bro!

    shaxx´s last blog post..We Are Invited!

  3. menarik…
    boleh la wat koleksi nanti..
    😀

    menteil´s last blog post..Panda Membesar

  4. wah bro..suatu projek yg bgus..kalau nak video,sy ada banyak koleksi.hehe..

    Faiz´s last blog post..Magic ? – Hebat Tapi Penipu !!

  5. video anak-anak sidek ada bro? 😀

  6. wah banyak betulla info kat sini.lama dh x masuk sini.aku tambah link blog ni kat blog aku ek.

  7. cayalah macam-macam ada kat sini
    .-= papa-itam´s last blog ..Jangan Mencari Terlalu Sempurna =-.

  8. Bagus.. bagus… aku sokong…
    .-= jimmy´s last blog ..Adsense For Domain for CO.CC domain. =-.

  9. Salam, apsal yee link animasi ini di direct ke webpage yang lain? Tidak ke http://animasi.jomphp.com/.

    1. thanks bgtahu…nanti kami fix

Tinggalkan komen anda