Posted on

Angry Birds & Angry Birds RIO versi PC boleh didapati sekarang

angry birds for pc

Peminat Angry Birds boleh memuat turun games Angry Birds dan Angry Birds RIO untuk komputer dan laptop menggunakan sistem operasi Windows.

Anda boleh mendownload demo games untuk mencuba dan juga boleh membeli versi penuh untuk bermain games tanpa had dan juga untuk mendapatkan updates di masa hadapan dengan percuma.

Harga untuk setiap games ialah $4.95 (RM15) dan saya kira agak berbaloi untuk dibeli. Kalau ada yang berminat nak beli saya tunjuk step by step.

Download Demo/ Beli versi penuh

angry birds pc

Masuk website : http://download.angrybirds.com/

angry birds rio

Setakat ini, ada dua game Angry Birds dikeluarkan untuk PC. Satu versi Angry Birds biasa dan satu lagi Angry Birds RIO.

Dan jika berminat beli, anda boleh tekan Buy the Game dan checkout.

angry birds rio[7]

Pembayaran boleh dibuat menggunakan PayPal.

angry birds pc[6]

Selepas pembayaran dibuat, anda boleh dapatkan installer game Angry Birds beserta activation code sekali.

angry birds rio[9]

Satu email akan dihantar kepada anda mengandungi activation code Angry Birds.

angry birds rio[11]

Download installer daripada link yang diberi dan install.

angry birds rio pc version

Lancarkan game Angry Birds RIO dan aktifkan versi penuh.

angry birds pc[8]

Key telah dimasukkan. Dan selamat bermain versi penuh.

angry birds pc[10]

Sekarang anda boleh bermain Angry Birds RIO versi penuh. Boleh main dalam mode full screen dan windowed. Kalau main kat monitor full HD versi best juga kan.

Selamat bermain Angry Birds di PC anda.


RELATED POSTS

BACA :  Gunstringer : Dead Man Running – Klon Temple Run untuk Windows 8

44 thoughts on “Angry Birds & Angry Birds RIO versi PC boleh didapati sekarang

  1. aku nak game angry birds untuk windows ni sebab aku takde iphone/ipad untuk main haha

    1. cool…thanks sbb jadi first commentar

      1. Woi Budak Kelantan!!! apela main game angry bird. macam budak kecik!

        1. bia p lantak dia la

        2. yg hg kisah watpa? mampuih pi kt dia la nk main game apa pun.

        3. bdk nie kurang kasih syg nie… sbb tu jd spoil gini… bajet dewasa la sgt dtg komen gini… f**k off…

        4. serabut perut la 3 binate beruk ni… apapun, demo semuo tok leh dpt trace hambo…

  2. Saya suka Angry Bird kerana ianya satu2 nya game simple yang mencabar tahap kesabaran saya! Versi mobile semua versi dah habis rempuh, sekarang tunggu tuah untuk PC pula!

  3. kenapa saya suka angry birds: kerana saya benci babi! hahaha mau tembak babi hijau habis-habisan~ :p

  4. Saya suka Angry Bird kerana ia merupakan salah satu permainan yang tengah hangat sekarang dengan disertakan watak-watak burung yang amat comel yang sanggup berjuang demi kekawan mereka!!Apa yang penting! Kerjasama!!

  5. Saya suka Angry Bird kerana ianya sebuah game yang mementingkan kerjasama antara burung burung .. dan game nya menggunakan watak watak burung yang comel ..

  6. Saya suka Angry Birds sebab saya jual T-Shirt Angry Birds….

  7. Rio versi pc ni memng ditunggu oleh pengguna pc yang tiada phone dan aku pun tunggu sebab di pc gambar lebih lebar dan bosaaa.

  8. Saya suka Angry Birds sebab burung-burung kat rumah saya tak ada yang pernah marah (angry), semua jinak ja..dan tiada peliharaan babi yang mahu curi telur burung saya.. XD

  9. Saya dah bersara main game 3D yg berat2. Sekarang saya suka main game yg mudah + ringan dan Angry Birds adalah salah satu daripadanya. Game ini telah menjadi satu fenomena baru selepas game Plants vs. Zombies. Satu dunia sukakannya dan saya mahu juga. Grafik cantik, gameplay mudah, dan sesuai untuk semua peringkat umur. Sekian lol.

  10. aku tengok ramai yang main game ni versi crack je, tu nak yang original, kot2 best..h4h4

  11. Saya suka Angry Bird sebab ia comel macam saya. Sekian.

  12. hye u olls. i suka angry birds sebab i suka tgok bird yg tgh marah…sifat die yg suka melantun2 tu kiut tau..pastu angry bird ni mebi benci gile kat si b*** hijau tu smpi snggup kene lastik..xpela..anyway,,angry bird sejenis burung yg bersungguh2 nk hapuskan musuh ketat die. hurm.mebi i rs die xsuke tgok hidung spesis mcm tu kot.muahaha. anyway.angry birds rawkss! yoo!

  13. Saya suka angry birds kerana game ini mencabar minda saya serta mengaplikasikan fizik dalam game ini serta mempunyai level yang pelbagai untuk dimenangi.

  14. angrybird yg lame tu pon x lepas lg..hehe

  15. Dah main angry birds rio kat ipod touch, tp hanya dua slot je bleh main…

  16. Aku suka sangat game Angry Birds sebab aku suka tengok burung2 tu! Cute gila! Hahahaha

  17. Saya suka Angry Birds sbb game nih banyak memberi cabaran dn ia memerlukan sebuah strategi yg berkesan utk memecahkan kubu-kubu babi dn monyet. Game nih dpt menghilangkan kebosanan ketika melayari internet atau ketika membuat kerja. Angry Birds nih jugak menyeronokkan dn sesuai utk semua peringkat umur. Malah game nih jugak memberi banyak persaingan antara rakan-rakan dengan jumlah markah yg diperolehi.

  18. kome nak activation key original Angry Birds RIO toh..awok pilih la kome ni..kome nak beli code2 nie xreti..piih kome yea!!

  19. Saye suke main angry bird sbb angry bird sgt syiok.. Walaupun final exam tinggal dua hari, then kuar version baru angry bird rio, saye terpakse completekn sume level baru ade mood nk stdy. Kalau x, x tenang jiwa saye nk study. Haha

  20. Saya suka main angry birds kerana ia mencabar minda dan game tersebut telah membuka mata khalayak masyarakat dalam gaming . Game yang mempunyai sound effect yang menarik serta watak watak yang comel ini telah menambat hati para gamers dan permainan ini juga sesuai untuk semua golongan . Game yang telah dimuat turun sebanyak 100 juta kali ini seperti salah satu game yang harus ada dalam setiap telefon dan k0mputer . 🙂

  21. saya suka angry bird sebab game nih dapat mengasah otak saya supaya “alert” dan saya dah pandai mathematic sejak main angry bird , PFUUUUUUU . ahahaha

  22. aku nak main angry bird rio pc sebab aku tak pernah main..itu yg nak sangat2..boleh tak komen ni

  23. kenapa?game 2 jer yg boler maen kat laptop murah ney..

  24. apasal beli ? download kat torrent je he he he

    1. Beli sebab support developer…lagipun bukan mahal sangat pun…

      1. Betol2 tak mahal berbaloi2. Mcm gak soping game2 murah n lama kat Steam.

  25. Angry Bird? ble dgar dah curios nk maen..suke maen angry bird sbb game yg paling simple tapi ble dah main mmg tersangat addicted..smpai mgantok pon terus hilang mgantoknye…stu ag..bleh maen sambil mkan kepok lekor ngn famili…smbil maen anfry bird dpat juga mgeratkn silaturrahim sesama kuarge…

  26. saya suke maen angry bird sbb dia boleh hilangkn stress, n ilangkn boring.. tambah2 time ngantok study n bru blik dari sekolah buka pc maen angry bird kejab.. games2 yg lain smua dah delete sbb mak x kasi maen games power2.. angry bird la yg teman time boring2.. 🙂 angry bird best sbb kita kena fokus n sabar.. hehehe kali nie nk try maen Angry Bird RIO plak, tgok dlm page FB jomphp npak best..

  27. saya suka angry bird rio sebab game ni mencabar minda utk ‘menembak’ tepat pada sasaran dan ia dapat menjadi hiburan ketika masa lapang atau ketika bosan ataupun utk ilangkan stress..

  28. saya suka angry birds kerana game ini simple dan menghiburkan, watak ‘burung-burung marah’ yang comel menjadi tarikan, mencabar minda mencari sasaran, menembak tepat penuh keterujaan.

  29. Skang pon dah banyak soft toys karekter Angry Birds di pasaran. Memang geram sgt main game nie. Saya satu family main game nie.

  30. nak bt cmne kalo kuar error time nk bukak…

    open gl is not supported

    1. update driver graphic bro

  31. aku maen kat google chrome jep 😀

    kl gengster [syamsul yusuf disaman pekida] *nak baca lebih lanjut, bace review ni 🙂 [review] kl gengster dapat sambutan|disaman pekida

  32. la..senang ja nk dapt angry birds RIO free nie..try kat snie blog aku..:tommyindyart.blogspot.com

    1. tau jer…tapi polisi web kami x boleh share pirated/cracked software atau games so encourage users untuk beli

  33. try kat snie 4 angry birds rio free:tommyindyart.blogspot.com
    x beli pun x per…kita mmng semua nak free…hahahha

Tinggalkan komen anda