Posted on

AIMP3 Metro Skin

aimp3 metro

AIMP3 merupakan perisian pemain mp3, aac, flac yang telah saya guna sejak bertahun-tahun lamanya. Selain mempunyai keupayaan memainkan muzik dengan sangat bagus, AIMP3 juga mempunyai fungsi audio converter, tag editor serta boleh tukar skin.

Memandangkan saya menggunakan Windows 8 sebagai sistem operasi sepenuh masa, saya menggunakan skin Metro pada AIMP3 supaya kelihatan lebih moden dan bergaya.

aimp3 metro[14]

Download AIMP3 untuk Windows XP, Vista, 7 dan 8 | Download Metro Skin untuk AIMP3

Selamat mencuba!  🙂


RELATED POSTS

BACA :  Cara recover files yang hilang selepas diformat menggunakan Recuva

12 thoughts on “AIMP3 Metro Skin

  1. nice…sedut sekarang juga! eh…nak update windows 8…boleh tlg tak?

    1. tolong apa bro? update windows ?

      1. aha, update windows. boleh tak? asal bro reply xda notifications?

  2. xboleh drag file into playlist ea?

  3. kacak skin aimp3 ni.. aku dah pasang kat aimp3 aku.. TQ.. 🙂

  4. wah! dah buat! thx JomPHP!!! 😀

  5. aku baru install, tapi kenapa tak boleh convert ke mp3? bila buka converter dia cakap ada missing, aku dah download balik, install balik pun camtu juga

    1. ko download ni http://freecodecs.net/fc/lame3.100.a1.zip

      pastu letak dalam C:\Program Files\AIMP3\Modules

  6. admin knp xbox music x blh dgr lagu, sblm ni ok je.. sign-in pn dah, tukar region location m’sia pn sama jgk.. ia keluar mcm ni..
    HAVE YOU BEEN TRAVELING?
    YOU CAN USE XBOX MUSIC AWAY FROM HOME FOR UP TO 2 WEEKS.
    TO KEEP PLAYING, MAKE SURE YOU’RE USING AN ACCOUNT THAT MATCHES YOUR REGION.
    DID YOU KNOW? WITH XBOX MUSIC PASS YOU CAN DOWNLOAD YOUR MUSIC FOR UNLIMITED ACCESS ANYWHERE, ANYTIME. PERFECT FOR TRAVELING…

    Get Xbox Music Pass

  7. wow, one ok rock !
    layan BRS jgk ke. hehe. ;DD

Tinggalkan komen anda