Posted on

Adobe melancarkan 64 bit Flash Player “Square”

adobe flash player

Pengguna sistem operasi Windows, Linux dan Mac 64 bit sudah lama menunggu Adobe untuk melancarkan Flash Player yang boleh digunakan pada pelayar internet 64 bit. Hari ini, serentak dengan pelancaran Internet Explorer 9 Beta, Adobe juga telah melancarkan Flash Player “Square” untuk digunakan pada pelayar internet 64 bit.

Flash Player Square juga dikatakan bakal menggunakan sepenuhnya keupayaan hardware accelerated graphics rendering, iaitu fungsi baru yang terdapat pada IE9 Beta.

Jika anda menggunakan sistem operasi dan pelayar internet 64 bit, maka anda harus mencuba Adobe Flash Player Square ini.

Download link;

64-bit

Untuk penerangan mengenai cara uninstall, boleh rujuk link berikut; Adobe Labs.

Bagi saya, ini adalah berita yang sangat menggembirakan terutamanya selepas menggunakan Internet Explorer 9 Beta. Nantikan review mengenai IE9 Beta.


RELATED POSTS

BACA :  Tips membuat firefox menjadi lebih ringan, laju dan bergaya

5 thoughts on “Adobe melancarkan 64 bit Flash Player “Square”

  1. bagus info ni
    nak try download jap

  2. Kena guna 64 bit os dan 64bit browser baru boleh nampak advantage dia ;D

  3. Satu perkhabaran gembira untuk pengguna 64-bit. Mungkin masalah firefox ‘hang’ akibat banyak ‘add-on’ yang dipasang untuk versi 86-bit dapat diatasi.

  4. […] 9 beta mempunyai versi native untuk pengguna Windows 7 dan Vista 64 bit, selain mampu menggunakan Flash Player 64 bit. Ini dapat meningkatkan prestasi pelayaran dengan drastik, serta tiada lagi masalah untuk menonton […]

  5. This could be…

    Regards for…

Tinggalkan komen anda