Posted on

Ada masalah komputer? Tanya di fanpage JomPHP kami

mac os x leopard for pc

Salam kepada pembaca JomPHP sekalian! Sekarang dah jarang update blog sebab sangat sibuk dan tiada masa hendak menulis artikel komputer panjang2.

Sekiranya anda semua ada masalah komputer (windows, linux, antivirus, browser etc) atau gadget seperti iPhone, ipod, ipad, Nokia bolehlah cuba bertanyakan di fanpage jomphp : https://jomphp.com/fb. Fanpage kami kini mempunyai hampir 5000 yang “likes” dan diupdate berkali-kali dalam masa sehari.

Selain itu, fanpage kami juga dipenuhi updates2 terkini dunia IT dan blogging tempatan, jadi anda tidak ketinggalan dalam bidang teknologi semasa.

Ramai2lah memeriahkan komuniti JomPHP; gunakan bahasa yang baik dan cara yang betul ketika bertanya dan InsyaAllah kami semua akan cuba membantu untuk menyelesaikan masalah anda.

Sekian, terima kasih!


RELATED POSTS

BACA :  Cara guna Firefox Australis dan Firefox Metro untuk Windows 8 Touch

10 thoughts on “Ada masalah komputer? Tanya di fanpage JomPHP kami

  1. erm, sy “terbau” hackintosh

  2. Artikel sebelum nie pun ada tutorial hackintosh ar

  3. salam..nak tanya pada otai2 di sini.ape masalah kalau mobo dihidup kan tp x kuar ape2 ..hitam je.fan cpu jaln..bios xkuar…cmne ye nak slesaikan pc aku ni..

    1. graphic card @ display ko elok?

      1. gc ok da test kat pc ln xde mslah..on board mmg xok..ade kaitan ngan hardisk x?

        1. takde kaitan ngan hard disk…either mobo ko sndiri problem tu

  4. bro eins sy nak tnya cikit..sy punya proc skang ni amd 64 x2 4800 soc Am2..bukan Am2+..jadi klau sy nak guna proc amd phenom x3 atau black edition nye blh ke?proc yg gna soc Am3 blh masuk kat soc Am2+ kan?kalau kat soc Am2 blh ke?

  5. bro, nk tnya, ada cara x nk remove virus facebook yg “hi, wanna laugh”.. sbb kwn sy dah terklik.. huhu
    skg komp die dah xleh bukak facebook 🙁

  6. assalamualaikum nk tny aku nya laptop baru je repair screen lcd laptop lepas repair je laptop aku kerap gak r screen terpadam maksud aku screen je yg terpadam yg lain still hidup button power on. apa masalah nya ek

Tinggalkan komen anda