UXDE dot Net Wordpress Themes

Yahoo Messenger Tweaker

By

yahoo messenger 10

Dengan Yahoo Messenger Tweaker, anda boleh:

- Enable multi instances (boleh multi login – poligami)

- Buang ads (iklan)

- Grab avatar member2

- Tukar login animation

YM Tweaker boleh digunakan untuk tweak ym 8,9 dan 10. Download YM Tweaker di bawah.

1. Yahoo Messenger Tweaker

2. Yahoo Messenger Offline Installer

3. Yahoo Messenger 10 Alpha, Mirror

Selamat mencuba!

 

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 27 Comments

    • EiNS

      Erk…camtu ker…bkan iklan kat website tp iklam dalam ym tu sndiri…tapi xtau la jadi tak coz x pernah guna windows server 2008 pun

    • EiNS

      Cuba buat compatibility mode…ataupun cuba troubeshoot program tu…

      ni bkan masalah program tu, ni masalh komp ko la…coz aku guna elok ja di windows 7 :D

Tinggalkan komen anda