UXDE dot Net Wordpress Themes

Wondershare LiveBoot 2012 – utiliti penting untuk repair, recover komputer yang rosak

By

wondershare liveboot 2012

Wondershare LiveBoot 2012 adalah live CD/USB yang mengandungi utiliti penting untuk menyelamatkan komputer anda sekiranya berlaku crash pada Windows, BSOD (blue screen of death) atau hard disk corrupt.

Biasanya berharga $59.95 (RM180) tetapi anda boleh download Wondershare LiveBoot 2012 dengan lesen percuma seumur hidup dalam tempoh tawaran yang terhad sehingga 12 Ogos 2011.


Antara fungsi-fungsi Wondershare LiveBoot 2012 ialah :

- boot daripada CD atau USB pendrive

- boot crash solution : baiki ntldr is missing, black screen masa start Windows

- baiki kerosakan akibat Blue Screen of Death (BSOD)

- clone hard disk yang tak dapat diakses akibat corrupt dan selamatkan data di dalam

- recover partition yang telah didelete atau diformat samada sengaja atau tidak

- akses ke dalam Windows tanpa password mungkin akibat lupa atau hilang ingatan

- reset password Windows XP, Vista, 7

- boleh digunakan pada semua versi Windows XP, Vista dan 7 32 bit serta 64 bit

- memudahkan install Windows yang baru

- dan banyak lagi fungsi penting untuk selamatkan data dan komputer anda…

Bagi saya Wondershare LiveBoot ini perlu ada bagi semua orang sebagai langkah berjaga-jaga andai PC atau laptop anda rosak ataupun boleh juga guna untuk repair komputer awek, rakan atau ahli keluarga yang lain.

Download Wondershare LiveBoot 2012

Masuk ke link ini : http://www.wondershare.com/topic/giveaway-liveboot2012.html

wondershare liveboot

Isikan nama, email, dan komen kemudian anda akan dapat link download di dalam email.

wondershare liveboot[11]

Download Wondershare LiveBoot ke dalam komputer anda dan kemudian burn dalam CD atau buat Live USB bila perlu di mana ada komputer rosak.

Kalau selalu guna mesti dah cekap dan tak perlu nak hantar kedai kalau rosak sikit, sebab benda boleh buat sendiri kalau mahu. Selamat mencuba :)

Sumber : Wondershare

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 44 Comments

  1. EddyGeek

    Wondershare ni rajin buat giveaway. aku pun baru tgk produk ni 2,3 hari lepas. dah shareware malas dload, tiba2 ada giveaway. tq2 :biggrin:

  2. noob

    cmne nk wat live cd?
    same mcm wat live usb ke?
    ke lepas dh download software tu terus burn dalam cd je?

  3. rpeace06

    salam,
    kepada sesiapa yang mencari peniagaan dalam internet, saya jngin mengesyorkan satu kelab
    kelab ini membayar komisyen kepada anda sekiranya anda buat kerja tu
    jadi perniagaan ini langsungg tiada kaitan dengan skim piramid
    saya just nak share,
    terpulanglah kat korang menentukan yang mane baik n buruk
    sini ade lik saya bagi
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=rpeace06

    ingat, saya cuma mencadangkan je…
    anda yang menentukan

  4. Mohd Zahir

    Alamak terlambat 3 hari baru buka blog ni…Sapa yang ada lesen tu kongsi2 la…boleh tak? aku perlukan sangat software nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>