UXDE dot Net Wordpress Themes

UiTM Student Portal & UiTM.Edu.My

uitm.edu.my

Baru-baru ini saya mendapati link UiTM Student Portal dan UiTM.Edu.My menghilang dari indeks carian Google.Walaupun saya mengingati link ke website tersebut, tetapi saya lebih gemar search di Google menggunakan keyword “uitm” atau “uitm student portal”.

Kehilangan web tersebut dari indeks Google sedikit sebanyak menyusahkan saya dan juga ribuan pelawat lain yang menggunakan Google.Oleh itu saya senaraikan link ke website tersebut untuk kemudahan semua.


1.Laman Rasmi UiTM – Uitm.Edu.My

 

    Universiti Teknnologi MARA (UiTM) has been awarded the 2009 Reader’s Digest Trusted Brands in the category of “universities” in Malaysia, reflecting the
    www.uitm.edu.my/

Link : www.uitm.edu.my

2.Gerbang Maklumat Pelajar – UiTM Student Portal

 

  • Welcome to UiTM Student Portal. Please login. Haven’t Registered ? Please Register Here. Need Help ? Forgot Password · Change Password …

Link : UiTM Student Portal

3.UiTM Student Portal login

 

Link : UiTM Student Portal Login

Semoga dapat membantu ;)

Incoming search terms:

Tags:

Hi! Saya merupakan seorang web developer sepenuh masa di Petaling Jaya. Seorang yang sukakan teknologi dan gadget. Follow saya di twitter @cyberflyx

Discussion 45 Comments

  1. Kill-Vearn

    uitm tuko dah dia nya url kew? aku pasan aritu bila tekan uitm.edu.my dia redirect ke belida.uitm.edu.my/uitm… bila dah masuk web tu tekan home plak dia tukar ke url uitm.edu.my/uitm… ape tujuan dia eh? mana satu main page sebenar?hoho

    student portal tak silap aku remain the same istudent.blablabla
    .-= Kill-Vearn´s last blog ..RSS Feed Icon From Topo =-.

  2. didie

    nak tanya kata nya dekat system ehep tu ada untuk rayuan permohonan kolej tu tapi tengok takde pon mcm mane ni?lagi satu kenapa permohonan saya asyik sedang di proses aje?

  3. illa

    sy xblh connect wireless uitm salam student…..
    kat ctu die tlis,username & password xsame……
    pdhal itulah yang btul……knp ye????? :sad:

  4. Pak Din

    Sesiapa berminat untuk dapat beg not book HP Golla dengan harga yang menarik. Talipon Pak Din 019 3412939. Harga terrrbaik untuk student.

  5. wanie

    npe xdpt msuk jengka student wireless.. susa la cmnie.. org len leh je.. tp npe xdpt.. saba je r.. :sick:

  6. marowa

    salam…nak tnya..amcm klu nak daftar wireless tu?sdh darftar dlu tp nda dpt jg..tpksa guna no.matrix kwn tiap kali nak online wireless…tolg pliz…. >_<

  7. aieda

    Salam…sy nk tnye cm ne nk retrive surat tawaran uitm bagi sesi 1 2010/2011…sebbnye sy pelukn surt tawarn degree sy tu..srt tawarn yg sy print b4 this da dgunakan n sy xsimpn salinn len srt tawrn tu….hope leh bntu..tq :cheerful:

  8. aida

    salam,….nk tnye mcm mne nk daptkan surt tawarn kemasukn uitm sesi awal jan lalu.ini sbb sy xde simpn sftcopy srt tawarn trsebt..n saye memerluknnye skrg….hpe dpt membantu…tq

  9. filicia

    salam ,,, ni nak tanya .. layak ke kalau sy masuk uitm.sy sudah mempunyai skm(sijil kemahiran malaysia) sampai Level3 dalam bidang komputer networking.ada kah sy perlu masuk pra-U atau trus sambung diploma?? harap dapat membantu terima kasih

  10. filicia

    helow … sy nak tanya sesuatu tantang mau masuk uitm.layak ke sy masuk ke uitm.sy cuma ada skm(silij kemahiram malaysia) sampai level3. Perlukah sy masuk pra-u?? atau dpat trus sambung ke diploma atau digree ..???

  11. ss

    nak tanye . sebagai pelajar baru , ade tertulis di surat tawaran , kalau nak elaun makanan kene daftar di student portal . masalahnye macam mane nak daftar ? anyone boleh tolong ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>