UXDE dot Net Wordpress Themes

Posts Tagged: "jalur lebar"

Unifi – jalur lebar kelajuan tinggi daripada TM

By

unifi - high speed broadband by tmSemalam, TM telah pun melancarkan Unifi, iaitu jalur lebar kelajuan tinggi atau high speed broadband (HSBB). Jom kita tengok beberapa fakta mengenai Unifi ini.

 

Read more…

Incoming search terms:

Streamyx no 1 di Malaysia, apa komen anda?

By

21052009073

Dah beberapa kali saya tengok iklan ‘membangga diri’ oleh pihak TM ini, tak habis2 dengan award frost & sullivan dll ini.

Hakikatnya, tak kira la dah beratus award diorang dapat pun, TM tetap TM, tak pernah berubah atau improve. Saya langgan streamyx dari tahun 2005 hingga sekarang tapi tak pernah berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan TM.

Hendak guna pakej 1Mbps dah la kena bayar mahal, kelajuan pula tak seberapa. Streamyx memang terkenal dengan kelajuan yang slow contohnya masa browsing, download torrent pun slow sebab kena capped, streaming youtube slow dan selalu sangkut2. Nak main game online pun selalu lag. No wonder-lah macam2 gelaran kita boleh tengok di Internet pasal streamyx ini, paling popular orang gelar tmnut screamyx. (jangan marah ye orang tm).

Read more…

Incoming search terms: