UXDE dot Net Wordpress Themes

Sobees Lite – twitter dan facebook client yang canggih dan bergaya

By

sobees-lite

Sobees Lite ialah twitter dan facebook client untuk desktop anda. Ia juga menyokong Myspace dan Linked-in.

Apa yang menarik mengenai sobees lite ialah ianya mempunyai antaramuka yang sangat cool serta fungsi yang canggih. Sebagai contoh, anda boleh update status facebook dan twitter serentak.

sobees-lite[7]

Mempunyai dua pilihan warna tema, blue dan black. Screenshot pertama menggunakan tema biru dan ini pula tema warna hitam.

sobees-lite[9]

Anda juga boleh arrange layout yang anda suka. Saya guna layout two column sebab mudah nak arrange.

sobees-lite[11]

Tak rasa teruja dengan Sobees Lite? Apa kata anda download dan cuba sendiri perisian yang agak hebat ini.

Download Sobees Lite.

Selamat mencuba! :)

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 14 Comments

    • Anarm

      memang macam nk bersaing dengan tweetdeck ni.. ko try dulu hydir.. kalo best, bagitau aku ek.. hehe.. setakat ni aku masih berpuas hati dengan tweetdeck kot.. client2 lain yg aku try sume tak ngam dengan citarasa aku.. tweetdeck memang terbaik.. buat masa sekarang ni..
      .-= Anarm´s last blog ..Aku seorang jurujual buat Direct Selling =-.

  1. Kreuger

    kejap.. kejap.. kejap.. patut la hari tuh tersedak. upenye ade printscreen kat sini. hahaha… pames sekejap. tapi gambar botak plak

    tapi masalahnye aku ni jenis tak suke taskbar penuh. kalau boleh embed dalam browser lagi aku suke. ape pon thanks for sharing bro
    .-= Kreuger´s last blog ..Burj Dubai – Pemandangan Dari Dalam =-.

Tinggalkan komen anda