UXDE dot Net Wordpress Themes

Samsung akan memperkenalkan Galaxy S3 edisi Mini?

By

samsung-galaxy-s3-mini

Beberapa laman teknologi dan gajet popular melaporkan Samsung akan memperkenalkan Samsung Galaxy S III Mini pada 11 Oktober 2012. Galaxy S3 Mini dikatakan mempunyai reka bentuk yang sama dengan S3 cuma bersaiz lebih kecil dan lebih mesra poket seluar jeans.

Antara kritikan mengenai Galaxy S III ialah mempunyai skrin yang terlampau besar. Lain orang, lain citarasa, dan sebilangan besar peminat Samsung mengharapkan Samsung mengeluarkan smartphone flagship yang mempunyai skrin sekitar 4-4.3”.

Bagus juga kalau Samsung keluarkan Galaxy S III mini, lebih banyak pilihan untuk pengguna telefon pintar high-end selain S3, iPhone 5, HTC One X dan Nokia Lumia 920.

Sumber : Samsung Galaxy S III Mini

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing