UXDE dot Net Wordpress Themes

Pineng PN-968 – Powerbank mampu milik terbaik

By

pineng pn-968

Adakah anda mencari powerbank murah dan berkualiti? Powerbank Pineng PN-968 merupakan model Powerbank yang agak popular sekarang kerana harga mampu milik serta kualiti yang bagus dan rekaan kompak yang senang dibawa ke mana-mana.

powerbank pineng pn-968

Spesifikasi Pineng PN-968 :

- Kapasiti 10,000 mAh

- Dual USB output (1.0 A, 2.1A)

- LCD display – memaparkan peratusan bateri powerbank

- Didatangkan dengan dua warna – oren dan kelabu

powerbank pineng pn-968[12]

Dual output 1.0A dan 2.1A pada Pineng PN-968.

1A output sesuai untuk kebanyakan smartphone manakala 2.1A sesuai untuk kebanyakan tablet seperti iPad Mini dan Android tablet.

Dari segi real-life usages, Pineng PN-968 boleh cas 3-4 kali smartphone secara purata. Manakala untuk tablet pula 1-1.5 kali biasanya.

Mana nak beli Powerbank Pineng PN-968?

Anda boleh dapatkan Powerbank Pineng PN-968 dengan harga RM99 sahaja termasuk penghantaran percuma : boleh order melalui PM di facebook.com/einsmy.

Atau boleh beli di mana-mana pengedar sah Powerbank Pineng yang original. Pastikan anda beli yang original dan bukan yang palsu atau tiruan.

Jom sebar-sebarkan artikel ini untuk perkongsian bersama Smile

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 2 Comments

  1. arieon

    macam berlambak sudah powerbank sekarang ni.. harga pun dah jatuh sebab banyak saingan .. apa pun boleh cuba pineng brand. saya boleh katakan brand ni agak berkualiti banding dengan brand lain….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing