UXDE dot Net Wordpress Themes

PES 2013 vs FIFA 2013 – perbandingan grafik muka pemain bola

By

pes-13-vs-fifa-13_thumb[4]Nazmi Faiz – dari kiri real, tengah PES 2013 dan kanan FIFA 2013

Perbandingan grafik pemain bola dalam permainan bolasepak popular Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013) vs FIFA 2013.

pes 2013 vs fifa 2013

Wayne Rooney – FIFA 2013 vs PES 2013

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo – FIFA 2013 vs PES 2013

fifa 2013 vs pes 2013

Rio Ferdinand – FIFA 2013 vs PES 2013

lionel messi pes 2013 vs fifa 2013

Lionel Messi – FIFA 2013 vs PES 2013

frank ribery pes 2013

Franck RIbery – FIFA 2013 vs PES 2013

mario balotelli

Mario Balotelli – FIFA 2013 vs PES 2013

 

Extra : PES 2013 vs pemain sebenar

pes 13 vs fifa 13

Sumber : Pro Evolution Soccer 2013 (PC) | Playstation Magazine : PES 13 vs FIFA 13

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 8 Comments

      • meuzangeloMeuz

        kalau nak bandingkan fifa dgn pes aku rse fifa lagi real.. mmg la ade certain muka dlm fifa takde lg.. kadang2 aku tgk screenshot org lain2 mse buat perbandingan mcm ni.. sbb tu kadang2 kite nmpk pes lg real dan kadang2 fifa nmpk lg real.. aku tetap sokong fifa.. hehe

  1. Lawrence Vision

    Bergantung kepada grafik card yang kita guna juga sebenarnya. Macam saya guna AMD RADEON HD 6450 kualiti PES memang terbaik, FIFA x berapa best nak main sebab mudah sangat

  2. ijamdroid

    Fifa better than PES dari segi gameplay. PES better than Fifa dari segi grafik. Tapi Fifa nye grafik nowadays dah makin cantik. Lihatlah perbandingan kt atas ni. Hehe

Tinggalkan komen anda