UXDE dot Net Wordpress Themes

PDFZilla – convert PDF kepada Word, Image, Text dan HTML dengan mudah

By

pdfzilla download

PDFZilla ialah perisian yang sangat bagus dan berguna. Perisian ini boleh convert fail berformat pdf kepada word, image, text, html dan juga swf.

Biasanya PDFZilla ini kena beli (shareware) dengan harga $29.95 USD (kira-kira RM90) tetapi anda boleh dapatkannya secara percuma sebab ada free giveaway PDFZilla tengah dibuat sekarang.


Cara mendapatkan PDFZilla free giveaway

1. Download installer trial PDFZilla dari CNet http://goo.gl/lLeGJ

2. Masuk website PDFZilla dan copy serial number : http://www.pdfzilla.com/giveaway.html

3. Tekan register pada PDFZilla dan masukkan serial number 8061822TWDV6YUK

4. Proses registration selesai

Cara convert file PDF

pdfzilla

1. Pilih mana-mana file pdf yang ada dalam komputer anda

2. Pilih output format, dan tukar option seperti page mana yang hendak convert dll

3. Pilih ouput folder, dan tekan start converting now!

4. Proses convert selesai, sangat laju dan cepat berbanding kebanyakan perisian convert pdf yang pernah saya guna dahulu


Free Giveaway PDFZilla ini akan berakhir pada Feb 5th, 2011. Download sebelum terlambat!

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 17 Comments

  1. Khidhir

    Biasa guna software camni. Tapi kualiti convert tu kurang sikit terutama kalau ada simbol atau rumus. Pasni boleh cuba pdfzilla lak. Terima kasih utk cadangan ini

  2. iwan284

    saya baru jer download dan install PDFZilla kat laptop saya, dan terus masukkan serial number, tapi PDFZilla kat laptop saya masih “unregisted”….. macam mana ni? tolong la…! :sad:

  3. AltafDarwish

    dah cuba dah, tapi tak kuar pape pon.. yang ada hanya simbol yang mengarut2… plz… knp yek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing