UXDE dot Net Wordpress Themes

Need for Speed : Most Wanted kini berada di pasaran !!

By

need for speed most wanted

Permainan Need for Speed : Most Wanted (NFSMW) kini boleh dimainkan di pelantar PC, Xbox 360, PS3, iOS dan Android. Berita baik pagi peminat siri NFS yang sudah lama menunggu siri terbaru game lumba kereta yang popular ini.

NFS:MW pertama kali dikeluarkan pada tahun 2005 dan antara siri NFS paling popular di kalangan peminat. Siri NFS lain seperti NFS The Run dan NFS Carbon mendapat pelbagai kritikan (kebanyakkannya negatif) dan EA serta Criterion berharap Need for Speed : Most Wanted 2012 ini boleh mengembalikan populariti francais Need for Speed.

need for speed most wanted[4]

Need for Speed : Most Wanted ini adalah permainan lumba kereta berkonsepkan “Open World”. Anda sebagai pemain boleh menjelajah bandar-bandar dan mencuba pelbagai jenis kereta. “Open World” memberi lebih kebebasan kepada pemain berbanding hanya berlumba di track atau stage yang telah disediakan.

need for speed most wanted[6]

Elemen menarik NFS dikekalkan : anda boleh modify kereta, “berlumba” dengan polis dan banyak lagi cabaran menarik.

need for speed most wanted[10]

Pengguna PC boleh membeli game NFS: Most Wanted di kedai-kedai game atau secara digital menggunakan EA Origin

need for speed most wanted[8].

Download : Need for Speed Most Wanted (iOS) $6.99 | Need for Speed Most Wanted (Android) $7.14

Review awal bagi NFS : Most Wanted agak positif…kami belum cuba lagi main disebabkan kesuntukan masa. Harap-harap hujung minggu ini boleh berlumba dalam Most Wanted ini.

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing