UXDE dot Net Wordpress Themes

Maaduu.com – tonton drama Korea kesukaan anda secara percuma

By

maaduu.com - tonton drama korea secara percuma

Maaduu (www.maaduu.com) adalah website baru di mana anda boleh menonton drama Korea secara percuma.

Berbeza dengan dramacrazy, mysoju dan sebagainya, Maaduu adalah dicipta oleh rakyat Malaysia dan perkhidmatan Maaduu adalah legal dan bukan illegal subbing dan sharing.

Buat masa sekarang Maaduu masih lagi dalam Beta tetapi anda semua boleh mula menonton sekarang dengan mendaftar keahlian percuma.

boys over flowers maaduu

Jumlah drama yang ada juga masih sedikit, tetapi beberapa drama popular seperti Boys Over Flower, Coffee Price, Princess Hours, A Love to Kill, Winter Sonate, Autumn in My Heart dll tersedia ada untuk ditonton.

maaduu.com malaysia

Selain drama korea, anda juga boleh menonton Music Bank.

iris korean drama

Peminat drama korea mesti suka maaduu sebab mereka ada lebih banyak alternatif untuk menonton drama kesukaan mereka. Saya bukanlah peminat tegar drama korea, cuma tengok beberapa drama yang popular sahaja.

Antaranya drama IRIS, iaitu drama korea terbaik pernah saya tonton selama ini. Banyak aksi hebat, spy, terrorist, assasination, hacking, nuclear war dan penggunaan teknologi canggih. Serius drama IRIS sangat hebat dan harus ditonton walaupun anda tidak pernah tengok drama korea sebelum ini.

Buat masa sekarang, saya dapati banyak bugs pada website Maaduu. Playlist tidak menjadi, search kadang-kadang 0 result, kadang-kadang video stuck tak boleh load. Harap maaduu boleh fix masalah ini di masa hadapan.

MAADUUhttp://www.maaduu.com

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 117 Comments

  1. Rinja

    Aku ada masalah dengan website ni. Adakah website ni utk pengguna windows sahaja? Kalau pakai ubuntu tak keluar langsung kandungan website tu.

    • EiNS

      Takde kaitan langsung dengan OS mana ko guna sepatutnya…ko pakai browser apa? btw website nie 100% interface dibuat dengan Adobe Flash…pastikan ko xde install adblock or flashblock

  2. erza

    peace …………………………………………………………………………
    :p 8| :*)

  3. hanis samso kamal

    salam,..sye pminat drama korea,..tp bleh x ada kan HE’S BEAUTUFUL”….”PRINCESS HOUR” ske3

  4. siti ana

    cmua org korea cun2 n comey blaka la…..em mg terbaik la….cayalah…n cye mg mint gler citer korea nie…lgi2 bab2 cinta..haha

  5. hairul hanan

    wa………………….bnyak nyew drama korea kat dlm nie…………….cye skew ngok drama korae :wub: :heart: :kissing: :w00t:

  6. NAILAH

    Napew x de cite Yuu Hee The Witch? X syok r cam niey.. :angry: ieyyyy…..,,,…. Tapi x pew r wak kite cam niey eik.. nanti kita balas dendam baru tau…… :devil: heheheee,,,,….. :tongue:

  7. rabitah

    Kenapa sekarang sejak saya download Google Chrome saya sudah tidak dapat masuk ke maaduu.com dan error yang diberi adalah error #2046

  8. MYGIRL

    SALAM,
    AKAK MINAT GILER KOREAN DRAMA NI,DAH DAFTAR NGAN MAADUU.COM TP TAK RETI LAK NAK PILIH DRAMA,BILA LOGIN JER DAH ADA DRAMA YG MAIN,KLU KITA NAK PILIH DRAMA LAIN MCM MANA CARANYA YEK? CUBA GAK TEKAN KAT PICKLIST SEBELAH KIRA UNDER ROMANCE/COMEDY..TAK JALAN PUN..

    • Suhizan

      Saya pun ada masalah sama sekarang, sebelum ni ok saja. Last saya
      login guna GT dalam 3 bulan lepas masih boleh keluar keyboard. Nanti kalau ada info tolong share ok. TK.

  9. ana kienah

    best nyek cte koriea nieee………….syok abs ar… mai ar amai2 tgok cte koriea….comform x brganjak ar dri snie………. :biggrin:

  10. husna ainun

    i :heart: korea
    :biggrin: :kissing: :wub: :whistle: :wub: :w00t: :tongue: :silly: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: :wub: :wub: :wub:

  11. zalihayahya

    Tumpang tanya..dmana sya blh tgk korean drama tjuk ‘sad sonata’ or nama lain ‘sad love story’.puas sdh sya cari tp x dpt.klu dpt search pun x blh buka or tonton.hrp ada sesiapa yv sudi mbantu…tq :biggrin:

  12. cikzaza

    mmg minat sgt citer korea neh….tp kalo boleh nk download..ermmm…tp cam x dpt nk download la cmne :blink:

  13. fidaz_lien 9743

    sape yg brhti mulia…tlongla sye..cm ne nk tgok cite korea dlam maduu nie….sye nk sngat tgok cite korea….tolong la…..kpde yg sdi…thnks…..

  14. Faiqah Lee Min Ho

    wei bedt giler rugi kalau tak tengok rugi ………………………………….

  15. naazira

    macam mane nak tengok cier korea melalui web maadu? teringin sangat nak tengok. ceritanya menarik pulak tu.

  16. NURUL QARIAH ABDUL GHANI

    Bukak maaaduu senang tapi lambat lah tu masalahnya……. tapi best sangat cite2 korean kat maaaduu ni……

  17. atan kasim

    salam,saya ade bce komen ssebelum ni..maybbe kite bleh download drama kat maaduu tu pakai idm.. ade sesiapa bleh terangkan tak mcm mana nak donwload pakai idm?? sya ada cuba goggle,tp yg ada bahasa indon..xpaham.

    • KoREan SuJU

      1.taip maaduu.com dkt atas skali….
      2. akan mncul sreen hitam dn pink
      3. pastu tkn dkt atas skali (kanan)
      4. tkn sign up
      5. pastu log in dn pilih la crite korea apa yg nk tgok
      :)

Tinggalkan komen anda