UXDE dot Net Wordpress Themes

Kemaskini terbaru Bluestacks, pemain aplikasi Android di PC anda

By

bluestacks

Beberapa bulan lepas, kami ada paparkan mengenai perisian Bluestacks, iaitu perisian yang membolehkan anda menjalankan aplikasi Android di komputer yang menggunakan Windows atau Mac. Kini, versi baru Bluestacks telah dikeluarkan dengan beberapa fungsi baru seperti homescreen baru yang lebih kemas dan teratur, fungsi kemas kini mudah bagi client Bluestacks serta peningkatan performance permainan2 Android yang dijalankan menggunakan Bluestacks.

temple-run-bluestacks

Permainan Android 3D seperti Temple Run kini lebih lancar dan stabil berbanding versi terdahulu.

jetpack-joyride-bluestacks

Permainan 2D kini boleh dimainkan pada 90-100% kelajuan asal.

highway-rider-bluestacks

Highway Rider sangat lancar dan laju. Boleh control pakai keyboard.

flipboard-bluestacks

Flipboard. Kebanyakan aplikasi Android yang saya cuba di Bluestacks boleh dijalankan tanpa masalah.

Pentingnya Bluestacks adalah apabila anda mahu mencuba atau bermain aplikasi/permainan Android yang tiada di platform lain. Lagipun, Android banyak permainan kasual yang menarik serta percuma, boleh mengisi masa lapang. Untuk pembangun aplikasi Android juga boleh manfaatkan Bluestacks untuk mencuba performance aplikasi yang anda tulis itu.

Download Bluestacks Android Player (Beta)

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing