UXDE dot Net Wordpress Themes

Download Mozilla Firefox 8.0 alpha 1 Nightly

By

firefox 8.0 alpha 1 nightly

Firefox 8.0 alpha 1 sudah boleh dicuba dan didownload daripada Mozilla Central.

Download Firefox 8.0 alpha 1 nightly

- Windows (exe) 32 bit

- Windows (exe) 64 bit

- Mac dmg

- Linux i686

- Linux x86-64

Untuk link penuh boleh tengok : http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/

firefox 8.0 alpha 1 customize

Firefox 8.0 alpha 1 yang telah diubahsuai. Kamu kena  install Add-on Compatibility Reporter baru boleh guna add-ons lama di firefox 8.0 alpha 1 ini.

Install Add-on Compatibility Reporter for Mozilla Firefox  : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/add-on-compatibility-reporter/

Incoming search terms:

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 27 Comments

  1. Arya Putra

    masih nak kena tweak ke untuk lajukan Nightly 8.0 ni?

    aku dah try Wyzo (saja nak komen)..laju betul bila download (kena install addon dari fireaddons.com) tapi selalu sangat crash bila aku bukak blog aku..
    sayang betul la..

  2. D

    Tq saudara Eins, memang laju… xmcm FF4 dulu :) tapi ada masalah dgn Flash player plugin utk 64-bit, ada solution?

    • EiNS

      ko compile sndri ke bro? trimas…nanti aku try…
      well aku pengguna firefox sejak dlu dan ofkos minat dgn customization…kalau guna chrome limited sgt customizationnya

      • Arya Putra

        haha..of coz dengan software..
        kalau nak buat sendiri tahun depan pun belum tentu..haha..
        ni tengah godek camne nak buat saiznya lebih kecik..
        baru la portable ye tak..
        aku pun minat gak tapi tak terikut macam ko buat..
        aku sempat pakai sampai 5.0 je..pastu muntah dah..
        letih nak buat ‘report’ pasal addon compatibility..haha..
        ada satu lagi cara portable yang belum try kat FF ni..
        nanti aku buat..

  3. voltrex

    salam… camne nak theme nightly cam kat atas? dah try addon flow tp cam x jadi or maybe xtau nak guna… haha…

  4. voltrex

    tutorial yg bagus… dah berjaya wat theme utk nightly yg simple n smart… thanx a lot bro =D

  5. diya

    ape beza 32 n 64 bit?bila dah download kite kena run dia mcm biasa ke???kalo tkn run kuar fail corrup knp ek… sila bantu saya terima kasih….

Tinggalkan komen anda