UXDE dot Net Wordpress Themes

Download Hotfile, Megaupload, Filesonic, Wupload Dengan Akaun DebridMax

By

debridmax

Gemar mendownload tv series/drama korea-jepun/games/anime atau apa-apa sahaja daripada laman file hosting? Kami ada menjual akaun premium downloader Debridmax bermula dari serendah RM15 sebulan. Dengan Debridmax anda boleh mendownload apa sahaja file daripada laman hosting dengan kelajuan yang memuaskan hati, tanpa had dan pelbagai lagi kelebihan.


Pakej DebridMax

Debridmax : RM15 (30 hari) RM37 (100 hari) RM50 (160 hari)

Untuk membeli hubungi di einsync (at) gmail  atau menggunakan contact form di page Contact.


Kelebihan menggunakan akaun debrid

 

1. SATU AKAUN UNTUK DOWNLOAD DARIPADA LEBIH 20+ FILE HOSTING POPULAR

Kebanyakan orang membeli akaun premium yang spesifik untuk satu jenis file hosting sahaja, contohnya akaun premium Hotfile, Megaupload, Rapidshare dan sebagainya. Dengan akaun Debrid, anda hanya beli satu akaun sahaja tapi anda boleh download daripada 20+ file hosting popular seperti Hotfile, Megaupload, Filesonic, Rapidshare, 4shared, Fileserve dan banyak lagi.

 

2. MURAH DAN JIMAT

Berbanding menggunakan akaun premium file hosting yang mahal dan terhad kepada satu jenis file hosting, anda lebih jimat apabila menggunakan akaun Debrid. Bukan itu sahaja, terdapat pelbagai plan untuk sebulan, 100 hari, 160 hari dan sebagainya.

 

3. LAJU DAN SUPPORT RESUME

Dengan akaun debrid, anda hanya perlu copy dan paste link, kemudian tekan unrestrict dan terus boleh download. Tak perlu transload ke server, tak perlu tunggu lama-lama dan paling menarik anda juga boleh stream video jika file yang anda download itu dalam format avi/mkv/flv/wmv/etc.

Contohnya anda hendak download file Naruto-Movie-1.avi, selain download file tersebut ke hard disk anda boleh stream video itu di dalam browser.

 

4. DOWNLOAD APA SAHAJA, LIKE A BOSS !

Dengan adanya akaun debrid anda boleh download hampir apa sahaja file daripada laman file hosting, tak perlu lagi bergantung kepada akaun yang dikongsi secara random di internet dan tak perlu lagi bergantung kepada rakan anda untuk mendownload file. Semuanya mudah, cepat dan senang.


Debridmax

Website : DebridMax

debridmax[1]

Extension Debridmax untuk Google Chrome | Firefox


Debridmax Tutorial

Nie demo Debridmax…copy paste link…tekan unrestrict…terus boleh download…

Senarai laman file hosting yang disupport oleh Debridmax :

Rapidshare, Megaupload, Fileserve, Hotfile, Filesonic, Wupload, 4shared, Youtube, Megashares, Depositfiles, Uploading, Uploaded.to, Filefactory


Pakej DebridMax

Debridmax : RM15 (30 hari) RM37 (100 hari) RM50 (160 hari)

Untuk membeli hubungi di einsync (at) gmail atau menggunakan contact form di page Contact.

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 19 Comments

  1. ammarsweil

    salam, aku mcm minat jer dgn software nie. tp mcm mana boleh download dari megaupload plak? bukan government dh block ke? please explain..

  2. Zamani

    Salam,saya hendak bertanya..kenapa bile nak download guna IDM lepas unrestrict link melalui Debridmax ni,dia keluar lambang google chrome(guna Google chrome) bukan keluar criter yang kita nak download.sekian..

  3. Zamani

    Salam,saya nak tanya skit..kenape bile saya nak download guna idm selepas unrestrict link melalui Debridmax ni,idm tu kuar lambang google chrome bukan saiz sebenar criter tu?sekian..

    • EiNS

      pastikan download dari file hosting yg disupport oleh debridmax…
      cam filesonic, fileserve, megaupload skarang memang dah tak boleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing