UXDE dot Net Wordpress Themes

Contoh Laporan Praktikal (DCS)

Berikut saya upload contoh laporan bagi pelajar² praktikal Diploma Sains Komputer (DCS).
Terdapat beberapa laporan dari bahasa inggeris dan juga bahasa melayu. :)

Untuk download,klik disini

Update link baru:

http://www.filedropper.com/laporanpraktikal

http://www.4shared.com/file/98055333/3206145b/laporan_praktikal.html

Tags:

Hi! Saya merupakan seorang web developer sepenuh masa di Petaling Jaya. Seorang yang sukakan teknologi dan gadget. Follow saya di twitter @cyberflyx

Discussion 35 Comments

  1. anie

    saya student dcs110 uitm dungun. sedang buat praktikal n akan present kat uitm shah alam 15.5 nie.
    boleh tak sy nak cnth report.

    tq..

  2. ema

    mcm nerk nk wat report nie…???pening pale da nie..
    hurmmm… :ermm:

    bley tolong x..???
    tolong tnjuk kn mcm nerk nk wat report dgn lbh jelas…

    …??
    thanx ya for your helping.. :biggrin:

  3. ikhsan

    salam, bro boleh xemail atau letak download link baru?sebab yang link dekat atas semua dah xboleh pakai…kalau boleh, mintak jasa baik untuk email kpd saya, sbb im on practical sekarang…so nk buat contoh buku report…thanks

  4. sfa

    xblh nk download la..lau boleh sent trus kat email saya la..plez..msa xbnyk ni..ad 3hari je lagi masa nak wat report

  5. Ahmad

    hi..:D

    boleh xsy nk jgk cth report tu?
    link yg ada kat atas tu semua xleh bukak..broken link…tlg yee..

    nk mintak tlg emelkan kpd ahmadalbabxxx@gmail.com secepat yg mungkin yee..ada masa 2 hari je lg..

    pertolongan anda amat2 sy hargai..tq…:)

    p/s: don’t forget #prayForMH370

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing