UXDE dot Net Wordpress Themes

Anugerah Juara Lagu 25 live streaming

By

ajl25 live streaming[9]

Anugerah Juara Lagu ke-25 (AJL25) akan berlangsung pada 9 Januari 2011, Ahad pada pukul 9 malam di TV3.

Bagi mereka yang tidak mempunyai tv, anda boleh menonton siaran langsung AJL25 di internet secara live streaming. Selain itu, anda juga boleh mengikuti siaran belakang tabir dan karpet merah dengan menonton AJL25 live streaming.

AJL25 Live Streaming : http://ajl25.tv3.com.my/#/page=livestream

Berikut senarai lagu-lagu yang akan bertanding di AJL25. (from beautifulnara)

1. Hanyut – Faizal Tahir
2. Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir
3. Noktah Cinta – Hafiz
4. Drama King – Meet Uncle Hussein dan Black
5. Ku Ada Kamu – Adira
6. Cinta Sempurna – Yuna
7. Pelita – A.P.I
8. Berlari – Tomok
9. Sofea Jane – Black
10. Mencari Konklusi – Hujan
11. Selamat Malam – Faizal Tahir
12. Ekstravaganza – Bunkface
13. Jahat – Stacy
14. Tolong Ingatkan Aku – Anna Raffali

Oh malam tadi Yuna ada tweet kepada kami masa dia tengah praktis.

yuna

Lagu Cinta Sempurna dah lama kami dengar, masa tu zaman Yuna tak habis belajar kat UiTM lagi. Memang mantap dan sedap didengar lagu nie, lebih-lebih lagi versi studio. Jadi berharap Yuna boleh buat performance yang terbaik untuk AJL25 esok. Kalau tahun lepas dapat naib juara dengan lagu Dan Sebenarnya, tidak mustahil Cinta Sempurna boleh jadi juara tahun ini.

All the best to Yuna :)

Selain Yuna, kami juga tak sabar nak tengok performance Faizal Tahir – Hanyut dan MUH feat Black – Drama King. Harap-harap live streaming nanti tak sangkut-sangkut lagi macam live streaming kebanyakan event yang berlaku sebelum ini dan diharap jangan berlaku server crash juga di web tv3.

Eins - penulis Jomphp, Eins.MY dan beberapa blog lagi. Suka benda kreatif, kuat main game dan hobi pada masa lapang ialah membaca komik serta bacaan berkaitan teknologi dan komputer. Follow twitter @einztrigger.

Discussion 16 Comments

    • EiNS

      Aah yuna memang gamer jgk…kalo x silap dia penah tweet main assasin creed, etc…selain yuna, tiz zaqyah pun pernah ckp dia main left 4 dead rasanya…

  1. miqdad

    aduhh..bro…asal aku xleh bkak nih…website lain laju je bkak tp yg ni asyik error je…..tlong.. :sad:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing